22 Sep 2015

OFERTA CLINICII !!!! 

240 EURO Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic (Aliaxin sau Teosyal).

Cele mai performante variante de acid hialuronic cu rata de resorbtie prelungita si rezultate estetice deosebite. Contacteaza-ne pentru programari la TEL  : 0213340080 sau 0761640626

Consultatia este gratuita daca aceasta este urmata de procedura de injectare si se adreseaza exclusiv tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic 

In acest cost sint incluse:

-consultatia  ( daca aceasta se adreseaza exclusive injectarii si nu se iau in discutie alte proceduri estetice faciale)

-acidul hialuronic ( Aliaxin sauTeosyal 1ml)

-anestezia locala

-manopera de injectare a acidului hialuronic

Recuperarea dupa injectare este de maxim 1-2 zile iar rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 1 saptamina.Un rezultat final se apreciaza a fi la 3-4 saptamini de la injectare.

ALIAXIN si TEOSYAL sunt unele dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale.
Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

Marirea buzelor prin injectare de acid hialuronic(ALIAXIN) este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu  acid  hialuronic confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza tehnicilor speciale de purificare a acidului hialuronic.

TEOSYAL®  este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-18 luni).

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic ( ALIAXIN sau TEOSYAL) poate fi asociata si cu alte proceduri de tratament a ridurilor faciale cu toxina botulinica sau acid hialuronic.

sigla1181-300x62Programarile se fac telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti

 

cats1Tel 0213340080  sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro