Clinica

Dr. Turcu Eugen

Medic primar  chirurgie plastica – chirurgie estetica – microchirurgie reconstructiva

Doctor in Stiinte Medicale, membru al SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIE ESTETICA si  ASOCIATIEI CHIRURGILOR PLASTICI din Dr. Turcu EugenROMANIA. Fondator al Clinicii de Chirurgie Plastica-Estetica si ORL – Zone Medical Estet din Bucuresti. Membru al numeroase societati de profil din tara si strainatate.

Este proprietarul si coordonatorul Clinicii ZONE MEDICAL ESTET avand o experienta de peste 25 ani in chirurgie plastica-estetica si microchirurgie reconstructiva.

Citeste mai mult

Dr. Mirela Turcu

Medic specialist otorinolaringologie  (ORL) , absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anul 1998.

Coordonator al departamentului de ORL al clinicii Zone Medical Estet. Membra a Societatii Romane de ORL si Chirurgie Cervicofaciala si a Societatii Romane de Rinologie. Competenta in Chirurgie endoscopica ORL, laser in ORL si audiologie. Membra a Societatii Romane de Rinologie.

In clinica noastra efectuam consultatii si tratamente de specialitate, examinare videoendoscopica  si audiograma.

Citeste mai mult

PERSONALUL CLINICII

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica – chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva,  Doctor in Stiinte Medicale…….

Citeste mai mult

PROGRAMAREA CONSULTATIEI

Consultatia este primul pas pe care pacienta sau pacientul trebuie sa-l parcurga in intentia  de a efectua o interventie estetica. Programarea pentru consultatii se va face telefonic la secretariatul clinicii (Tel : 021.334.00.80/0761640626) cu cel putin…….

Citeste mai mult

DESPRE CLINICA

Clinica  Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan) intr-un cartier de vile linistit. Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate : chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL) ……….Citeste mai mult