Himenoplastia sau Refacerea Virginitatii

labioplastia2Refacerea virginitatii este o cerinta  foarte actuala atit din punct de vedere cultural,religios cit si personal.Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice a organelor genitale feminine.
Cum se realizeaza refacerea virginitatii(himenoplastia)??:
-este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida.
-reface virginitatea atit imediat dupa ruperea himenului cit si dupa o perioada mult mai lunga de timp.
Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realize prin strimtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen.Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare. Primul pas pe care trebuie sa-l faca pacienta este consultatia .In momentul consultatiei se apreciaza ce tehnica va fi folosita si care va fi rezultatul acesteia.

Pentru programari consultatii contactati clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0213340080 ,  0761640626

www.chirurgie-estet.ro

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP