Lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

Ce este un lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie APTOS? Este o tehnica modernă de rejuvenare faciala pentru un aspect mai fresh si intinerit al fetei.

 În lumea esteticii, liftingul facial a fost întotdeauna considerat o soluție eficientă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire. Cu toate acestea, procedurile chirurgicale traditionale implică adesea riscuri și o perioadă de recuperare îndelungată. Cu apariția liftingului facial nechirurgical cu fire de suspensie, pacienții pot acum să obțină un aspect mai tânăr și să își îmbunătățească contururile faciale fără a se supune unei intervenții chirurgicale majore.

În acest articol, vom explora în detaliu această tehnică modernă și vom analiza beneficiile și rezultatele sale. În căutarea unei soluții eficiente pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, tot mai multe persoane recurg la proceduri de întinerire facială non-invazive. Una dintre opțiunile populare este liftingul facial cu fire Aptos. Acest tratament inovator oferă rezultate semnificative, fără a necesita intervenții chirurgicale sau perioade lungi de recuperare. În acest articol, vom explora tehnica Aptos, avantajele sale și cum funcționează pentru a reda un aspect tânăr și natural.

 Ce este un lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie?

Liftingul facial cu fire de suspensie este o procedură minim invazivă care implică utilizarea firelor subțiri pentru a ridica și a reda fermitatea zonei faciale afectate de gravitație și pierderea de colagen. Acest tratament este ideal pentru persoanele care doresc să scape de aspectul obosit și îmbătrânit al feței, fără a fi necesară o intervenție chirurgicală majoră.

Liftingul facial cu fire Aptos funcționează în două moduri principale:

 1. Efectul imediat: Firele Aptos sunt introduse în țesuturile faciale într-un model specific, astfel încât să ofere un efect de ridicare instantanee. Aceste fire creează un suport imediat pentru țesuturile slăbite, reducând aspectul ridurilor și lăsând pielea mai fermă.
 2. Stimularea colagenului: Pe măsură ce firele se dizolvă treptat în organism, ele stimulează producția de colagen. Colagenul este o proteină esențială pentru menținerea elasticității pielii. Prin stimularea producției de colagen, liftingul cu fire Aptos oferă un efect de întinerire pe termen lung, îmbunătățind calitatea pielii și reducând semnele de îmbătrânire.

In Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti, Dr. Eugen Turcu utilizeaza cu succes liftingul facial cu fire de suspensie APTOS. Procedura este nedureroasa, dureaza maxim o ora si recuperarea este rapida (2-3 zile).

Lifting facial cu fire de suspensie APTOS
lifting facial cu fire APTOS

Exista cateva contraindicatii ale acestui tip de lifting facial:

-paciente cu laxitate mare tegumentara si pierdere mare de colagen si elastina

 – infectii locale la nivel facial

 – paciente cu afectiuni cardiace, boli de colagen, afectiuni neoplazice, afectiuni psihice decompensate sau fara tratament

 – paciente in tratament croniuc cu antiiagregante sau anticoagulante

 Cum funcționeazăun lifting facial cu fire de suspensie APTOS ?

Tehnica de lifting facial cu fire de suspensie APTOS implică inserarea firelor de suspensie în țesuturile faciale slăbite sau căzute. Aceste fire sunt apoi ancorate în țesuturile mai ferme, astfel încât să poată trage și ridica zonele afectate. Acest proces stimulează, de asemenea, producția de colagen, dând un efect de întinerire suplimentar.

Avantajele liftingului facial cu fire Aptos

 1. Non-invazivitate: Acest procedeu nu necesită incizii sau operații chirurgicale majore. Riscurile și perioada de recuperare sunt reduse semnificativ în comparație cu procedurile chirurgicale.
 2. Rezultate naturale: Aspectul rezultat este mai natural decât în cazul unui lifting chirurgical, deoarece firele susțin țesuturile faciale în locul lor fără a le trage excesiv.
 3. Procedură rapidă: Liftingul cu fire Aptos este o procedură rapidă, ce poate fi efectuată într-o singură ședință, în general sub anestezie locală.
 4. Revenire rapidă: Majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile lor obișnuite în câteva zile după procedură.
 5. Rezultate vizibile imediat: În timp ce efectele complete se dezvoltă în câteva luni pe măsură ce colagenul se regenerează, efectul imediat de ridicare este vizibil imediat după procedură.

Putem asocia aceasta varianta de lifting facial cu alte metode de rejuvenare faciala chirurgicala sau nechirurgicala:

 – blefaroplastie superioara

 – blefaroplastie inferioara

– lifting facial lichid

toxina botulinica

 – tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

 – acid hialuronic buze

mezoterapie faciala

 – peeling chimic

 – marire pometi

 – terapie PRP

 – lifting de sprancene

 Beneficiile unui lifting facial cu fire de suspensie APTOS

Există numeroase beneficii asociate cu liftingul facial nechirurgical cu fire de suspensie APTOS

Iată câteva dintre cele mai importante:

lifting facial cu fire APTOS
 1. Rezultate imediate: Pacienții pot observa îmbunătățiri semnificative în aspectul lor imediat după procedură.
 2. Recuperare rapidă: Datorită caracterului minim invaziv al tratamentului, perioada de recuperare este mult mai scurtă comparativ cu procedurile chirurgicale tradiționale.
 3. Rezultate naturale: Firele de suspensie sunt fabricate din materiale biocompatibile, ceea ce înseamnă că acestea nu interacționează negativ cu țesuturile și oferă un aspect natural.
 4. Îmbunătățirea calității pielii: Producția de colagen stimulată de firul de suspensie duce la o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii și la reducerea ridurilor fine.

 Candidații ideali pentru lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie APTOS

Procedura de lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie este potrivită pentru majoritatea persoanelor care doresc să își îmbunătățească aspectul facial. Cu toate acestea, există anumite situații în care aceasta poate fi mai indicată. Candidații ideali pentru această procedură includ:

 • Persoanele care prezintă semne de îmbătrânire facială, cum ar fi pielea căzută și contururile faciale slăbite.
 • Persoanele care doresc să obțină un aspect mai tânăr și mai proaspăt, fără a fi necesară o intervenție chirurgicală majoră.
 • Persoanele care doresc o perioadă de recuperare mai scurtă și rezultate imediate.

 Liftingul facial nechirurgical cu fire de suspensie este o tehnică modernă și eficientă pentru a obține un aspect mai tânăr și a îmbunătăți contururile faciale. Cu beneficii precum rezultate imediate, recuperare rapidă și rezultate naturale, această procedură este o opțiune atractivă pentru mulți pacienți. Cu toate acestea, este important să consultați întotdeauna un medic estetician calificat înainte de a alege acest tratament, pentru a evalua dacă sunteți candidatul potrivit și pentru a vă asigura că obțineți rezultatele dorite.

Liftingul facial cu fire Aptos reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc un aspect tânăr și proaspăt, fără a apela la proceduri chirurgicale invazive. Cu beneficii precum non-invazivitatea, rezultatele naturale și recuperarea rapidă, Aptos a devenit o soluție populară pentru întinerirea facială. Cu toate acestea, este important să consultați un medic specializat înainte de a alege orice procedură de înfrumusețare pentru a discuta opțiunile disponibile și pentru a determina dacă liftingul cu fire Aptos este adecvat pentru dumneavoastră.

Pentru programarea unei consultatii si detalii despre pret lifting facial cu fire de suspensie, puteti contacta

Clinica Zone Medical Estet

Clinica Estetica Bucuresti

Clinica ORL sector 4 Bucuresti

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica – estetica,

Doctor in Medicina

www.clinicaestet.ro