Lifting Facial Lichid

Lifting facial lichid . Lifting facial nechirurgical cu TEOSYAL. Clinica Medicina Estetica Bucuresti, lifting facial lichid.

images (2)

Lifting facial lichid – metoda inovatoare de rejuvenare estetica globala a fetei. Pe masura ce imbatranim, fata incepe sa-si piarda colagenul si elastina, care contribuie la deformarea caracteristicilor faciale. Pierderea de volum și elasticitate  a structurilor faciale, de asemenea, duce la formarea de riduri si falduri. Un facelift lichid (lifting facial lichid)este o tehnica de injectare de umplere cu fillere dermice avansate, cum ar fi  Aliaxin si Teosyal pentru a ridica și contura structurile faciale ptozate. Un lifting nechirurgical lichid poate fi realizat pentru a obtine următoarele:
lifting facial lichid

– Remodelarea proeminentelor a caror volum s-a pierdut
-Umplerea ridurilor si a defectelor de volum la nivelul fetei
– Restabilirea curbelor naturale a structurilor faciale

aliaxin1

La unii pacienți, obiectivul unei proceduri chirurgicale de lifting facial lichid este de a ridica întreaga față. De exemplu, pungile de sub ochi și cercurile intunecate ale cearcanelor pot fi mascate prin utilizarea unor tehnici de lifting facial lichid.Evaluarea este foarte importanta deoarece tratamentul cearcanelor implica si alte metode chirurgicale sau nechirurgicale. Tot prin lifting facial lichid se poate restabili volumul obrajilor, a regiunii temporale , frontale si se pot atenua santurile adanci( nasolabiale si labiomentoniere).Oricand se pot asocia preceduri estetice de tipul blefaroplastiei , injectiilor cu toxina botulinica, peeling chimic, lifting sprancene cu fire de suspensie , bioremodelare faciala cu PROFHILO, terapia “vampir”, marirea pometilor cu acid hialuronic, mezoterapie faciala cu Viscoderm.In clinica noastra utilizam acidul hialuronic ALIAXIN , de inalta calitate si cu resorbtie lenta care confera un aspect natural deosebit de apreciat de paciente. ALIAXIN permite remodelarea nechirurgicala volumetrica a fetei 3D refacand volumul pierdut al obrajilor, atenuarea ridurilor mari de la nivelul fetei si gurii, remodelarea liniei mandibulare si refacerea structurii colagenice a intregi fete cu efect de rejuvenare globala. Asocierea cu mesoterapia cu Viscoderm permite rejuvenarea 4D a fetei si prin refacerea concomitenta a structurii pielii imbatranite si cu elasticitate tratament riduri acid hialuronicpierduta.In acest sens folosim ALIAXIN EV pentru refacerea volumetrica a structurilor faciale profunde urcand apoi spre suprafata pielii cu ALIAXIN GP si ALIAXIN SR care refac si corecteaza ridurile si santurile adanci de la nivelul fetei. Corexctia ridurilor superficiale se va face cu ALIAXIN FL care poate fi utilizat si pentru marirea concomitenta a volumului buzelor si stergerea ridurilor peribucale. Tot prin utilizarea ALIAXIN FL se pot corecta santurile adanci de la nivelul gatului si ridurile de la coltul ochilor care nu mai prezinta indicatie pentru tratament cu toxina botulinica.Asociem aceasta refacere volumetrica globala  a fetei (ALIAXIN) cu tratamentul nechirurgical al cearcanelor cu RedensityII si lifting nechirurgical cu fire SILHOUETTE SOFT .In acest fel realizam cea mai complexa rejuvenare estetica a fetei prin refacerea revolumetriei faciale si liftingul structurilor „cazute”.

lifting facial lichid

Pacientele noastre sunt foarte multumite de rezultatul acestui lifting facial lichid asociat sau nu cu celelalte proceduri estetice chirurgicale si nechirugicale.

aliaxin 2 Liftingul facial lichid are indicatiile sale specifice si nu se substituie liftingului chirurgical clasic. Avantajele , dezavantajele. Indicatiile si contraindicatiile acestui tip de lifting se discuta cu pacienta la consultatie.Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau cu sedare intravenoasa  in functie de indicatiile puse de chirurgul plastician.

Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l urmati daca doriti sa apelati la un astfel de lifting facial nechirurgical. Daca necesitati analize si explorari suplimentare,ele vor fi precizate in momentul consultatiei.Obtinerea informatiei este esentiala pentru a ajunge la un bun rezultat.

Pentru informatii suplimentare contactati Dr. Eugen Turcu

cats1Clinica Zone Medical EstetBucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro

fata