09 Feb 2017

LIFTINGUL SANILOR (MASTOPEXIE) CU AUTOAUGMENTARE

Cand spunem “augmentare mamara “ ne gandim in primul rand la marirea sanilor sau augmentarea mamara folosind implanturi mamare. Exista insa si o alta optiune pentru femeile care isi doresc  sani mai ridicati si mai plini fara a apela la implanturile mamare. Aceasta varianta o reprezinta AUTOAUGMENTAREA.  Aceasta metoda foloseste propria glanda mamara in scopul  remodelariii volumului  si formei sanilor. Odata cu remodelarea volumului prin autoaugmentare se realizeaza si liftingul sanilor prin mastopexie ( indepartarea surplusului de piele de la nivelul sanilor).

Liftingul sanilor cu autoaugmentare este o optiune pentru femeile care au sanii “lasati” si care doresc o ridicare a acestora concomitent si cu o marire si remodelare volumetrica fara a apela la implanturi mamare. Singurul in masura sa aprecieze daca acest lucru este posibil este chirurgul plastician care va analiza aceasta oportunitate in momentul consultatiei.

In timpul consultatiei , chirurgul plastician va analiza gradul de ptoza ( de cadere a sanilor) si volumul glandei mamare , absolute necesar pentru procedura de autoaugmentare. Aceasta procedura are rezultat foarte bun la pacientele cu sani cazuti si cu volum relative mediu al sanilor dupa scaderi in greutate sau post alaptare. La acest tip de paciente liftingul mamar cu autoagmentare va remodela sanul fara a necesita utilizarea unor implanturi mamare.

Liftingul sanilor cu autoaugmentare mamara prezinta aceleasi recomandari preoperatorii, contraindicatii si posibile complicatii similar mastopexiei clasice.

Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale cu o luna inainte si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de interventia chirurgicala.

Interventia chirurgicala dureaza in medie 2 ore-2 ore si jumatate, se realizeaza sub anestezie generala si necesita internare cel putin 24 ore. Postoperator, timp de 6-8 saptamini este necesara purtarea unei bustiere speciale iar eforturile fizice sunt contraindicate timp de 2 luni.

Pentru detalii contactati Clinica Zone Medical Estet

Tel: 0213340080 sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro