Marirea Buzelor

Marirea buzelor, marire buze acid hialuronic, clinica medicina estetica marirea buzelor. Marirea buzelor cu Aliaxin sau Teosyal.

marire buzeMARIREA BUZELOR cu acid hialuronic ( Aliaxin , Teosyal) este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(8-18  luni)in functie de substanta utilizata .Marirea buzelor este una dintre procedurile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent. Augmentarea buzelor(marire buze-) se face in prezent cu mai multe substante dar cea mai eficienta este acidul hialuronic.

In clinica noastra utilizam cele mai eficiente produse pe baza de acid hialuronic pentru marirea buzelor: ALIAXIN FL si TEOSYAL.

ALIAXIN FL este un acid hialuronic crosslinkat cu o persistenta mare in timp care permite marirea buzelor atat pe profilul de contur cat si in volum. Rezultatul foarte bun al utilizarii AliaxinFL consta atat in efectul volumetric  cat si in refacerea structurii colagenice de la nivelul buzelor, acest lucru conferind un aspect natural si durabil in timp.Utilizarea Aliaxin permite odata cu marirea buzelor si corectarea eventualelo asimetrii

TEOSYAL® Kiss  este o alta varianta de acid hialuronic utilizat pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale . Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata. TEOSYAL   este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-12 luni).

marirea buzelorMarirea buzelor prin injectare de ALIAXIN FL sau  TEOSYAL® Kiss este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare.Marirea buzelor  confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza. Se recomanada ca inainte de marirea buzelor cu acid hialuronic , cu cel putin 7 zile inainte sa fie oprit consumul de aspirina sau antiinflamatorii nesteroidiene.Se contraindica injectarea de acid hialuronic la pacientele care au:

-sensibilitate crescuta sau reactii alergice la acid hialuronic

-boli autoimune

-herpes labial activ

-infectii la nivelul cavitatii bucale

-boli sangvine

 
marire buze Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu ALIAXIN FL fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala.Marirea buzelor cu acid hialuronic se poate asocia si cu alte interventii estetice:

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

injectarea de toxina botulinica

– lipofilling facial

peeling chimic facial

– mezoterapie faciala

blefaroplastie

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie Silhouette Soft

lifting de sprancene cu fire de suspensie

bioremodelare faciala cu PROFHYLO

marirea pometilor

-tratamentul cearcanelor cu Redensity II

tratament cu aminoacizi ( Jalupro)

-tratamentul ridurilor profunde cu Regenyal IDEA

MARIREA BUZELOR cu grasime este o procedura facila    constand in injectarea grasimii   la nivelul buzelor utilizind o canula speciala.Procedura are loc cu anestezie locala,dureaza aproximativ 45 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata.Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata.     Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire(augmentare) a    buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramine cea mai inofensiva,putin costisitoare si cu rezultat foarte bun.Dupa    augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum,frumos    conturate,deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o    perioada lunga de timp.      Procedura este nedureroasa,se realizeaza sub anestezie locala,nu    necesita internare si nici nu implica complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat.      Dupa augmentarea buzelor cu grasime  proprie este posibila aparitia unor discrete echimoze la nivelul buzelor associate cu un edem moderat  si usoara hipersensibilitate locala.Toate aceste fenomene se remit in  citeva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de  6-9 luni cind se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta  rezultatului.Aceasta procedura(marirea cu grasime) este foarte bine  tolerate de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da  fenomene de respingere.  Citeva masuri de precautie trebuie respectateinaintea efectuariiprocedurii: tratamentul cu antiinflamatorii(indometacin,fenilbutazona,diclofenac ),anticoagulante(heparina,trombostop,etc.) trebuie interrupt cu o saptamina inainte.

-nu se recomanda consumul de cafea s au alte excitante psihomotorii in ziua interventiei

-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei.

 

 POZE  MARIRE BUZE

marire buze marire buze
INAINTE DUPA
marire buze acid hialuronic 46-300x167
INAINTE DUPA
marirea buzelor marirea buzelor
INAINTE DUPA
marire buze marire buze
INAINTE DUPA
marirea buzelor marirea buzelor
INAINTE DUPA
marire buze marire buze
INAINTE DUPA

Pentru detalii si programari consultatii contactati:

Clinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.
Tel : 021 334 00 80 / 0761 640 626
E-mail info@clinicaestet.ro
Adresa noastra :  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

Pentru alte detalii vizitati :    www.chirurgie-estet.ro

                                                     www.estetica-faciala.ro

 

sigla1181-300x62

fata