Mezoterapie Faciala

Conceptul de mezoterapie faciala  reprezinta cea mai moderna varianta de rejuvenare faciala nechirurgicala. In clinica noastra utilizam in prezent  mai performante produse pe baza de acid hialuronic cu rezultate foarte bune in timp (Redensity 1 de la Teoxane-Geneva si Viscoderm SkinkoE). Acesti compusi utilizati pentru tratamentele de mezoterapie  au drept scop biostimularea si refacerea colagenului la nivelul fetei, decolteului si fetei dorsale a mainilor. Se obtine nu numai o restructurare si dermului ci si un efect de atenuare a ridurilor fine de la nivelul intregii fete.

La nivel corporal tratamentul cu Redensity 1 sau SkinkoE se poate aplica la nivelul gatului, mezoterapiedecolteului, mainilor, bratelor si zonelor cu celulita evidenta. La nivelul fetei  imbunatatim aspectul zonelor periorbitare, pometilor, zonei periorale, barbiei si fruntii.

Mezoterapia faciala – Principii

-refacerea pielii imbatranite dupa expunere la razele solare, ultraviolete, calorice si fumat

-preventia (fotoprotectie), rejuvenare faciala, protectia pielii sensibile

Tratamentul  implica 2-3 sedinte spatiate la intervale de o luna fiecare, este nedureros iar recuperarea este foarte rapida. Efectele incep sa se vada repede, chiar dupa prima sedinta terapeutica. Procedura (mezoterapie faciala) presupune aplicarea unei creme anestezice care se lasa in contact cu pielea fetei cel putin 20-30 minute. Dupa aceasta perioada se indeparteaza crema anestezica, se dezinfecteaza fata cu solutii antiseptice neiritante si apoi se demareaza procedura.

Frumusetea fetei este intotdeauna asociata cu un aspect neted, stralucitor si tineresc al pielii. Imbatrinirea pielii fetei, gitului si a decolteului se manifesta initial prin aparitia unor riduri fine si prin scaderea usoara a tonicitatii pielii. Evolutia in timp este catre o accentuare a acestor riduri cu scaderea tonusului tegumentar si aparitia progresiva a excesului de piele.

Pentru tratarea si incetinirea acestui fenomen este utilizata tehnica mezoliftului – rejuvenare faciala nechirurgicala – care presupune microinjectarea unui amestec de produse naturale care stimuleaza regenerarea tegumentara din profunzime catre suprafata. Detalii despre pret si recomandari obtineti la consultatie la clinica noastra din Bucuresti.

Mezoterapie Faciala – Indicatii

mezoterapie faciala Zonele de la nivelul fetei predispuse la o ridare precoce sunt reprezentate de frunte, colturile ochilor, ridurile de la baza nasului care coboara catre colturile gurii, ridurile de deasupra buzei superioare, zonele de dinaintea urechii precum si zonele de laxitate mandibulara.
Procedura se poate aplica si pentru ridurile de la nivelul regiunii cervicale, ale decolteului precum si pentru fata dorsala a mainilor.

 Proceduri asociate

blefaroplastie

lipoaspiratie faciala

lipofilling facial

injectii cu acid hialuronic

-ridicare sprancene cu fire de suspensie

peeling chimic

-tratamentul alopeciei

-tratament cicatrici acnee

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

-marirea pometilor (ridicarea pometilor) cu acid hialuronic

acid hialuronic buze

-tratamentul ridurilor de expresie cu botox

-tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic

terapia vampir (PRP)

mezoterapie       mezoterapie faciala

RIDURILE DE LA NIVELUL COLTULUI GURII

Inainte                                                                                                       Dupa

mezoterapia faciala       mezoterapie faciala pret

RIDURILE DE LA COLTUL OCHILOR

Inainte                                                                                          Dupa

      

Pentru detalii – pret si programari consultatii contactati:

mezoterapie pretClinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L. – Bucuresti

Dr. Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Programare – Pret

Tel : 021 334 00 80 / 0761 640 626
Adresa noastra : Str. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro