Peeling Chimic

peeling chimic pretPrin peeling chimic putem aborda toate tipurile de piele in clasificarea lui Fitzpatrick: neagra, asiatica, bronzata, ten inchis. Peelingul chimic este un tratament nechirurgical care consta in aplicarea unui anumit tip de acid (tricloracetic, glicolic, salicilic, etc) la nivelul fetei avand drept rezultat o descuamare superficiala sau profunda (in functie de tipul de acid). Rezultatul este o rejuvenare faciala.

Aceasta metoda este denumita si lifting facial chimic. Detalii despre procedura si peeling chimic pret se obtin in momentul consultatiei la clinica noastra din Bucuresti.

Peeling Chimic – Indicatii

– Corecteaza toate ridurile fine de la nivelul fetei conferind pielii un aspect de prospetime si tinerete, oferind pacientei un ten comparabil cu cel al unui locuitor din zona montana. Amelioreaza cu succes imperfectiunile pielii cervico faciale a celor care traiesc in marile metropole cu un grad ridicat de poluare si smog.

– Repara discromiile sau hipercromiile cutanate ale pielii cauzate de expunerea la soare, lampi cu raze UV sau alte peeling-uri

– Atenueaza roseata rezultata dupa tratamentul cu laser CO2 de la suprafata pielii

– Acneea in orice stadiu (de la acneea evolutiva in faza purulenta la acneea stabilizata) – este recomandata oprirea administrarii de antibiotice pe durata tratamentului)

peeling chimic – Transforma tenul fumatorilor intr-un ten ca cel al nefumatorilor (in ziua tratamentului este recomandat sa nu se fumeze si sa se evite locurile in care se fumeaza).

– Diminueaza aspectul cudat al liniilor vericale dintre nari si regiunea buzei superioare

– Atenueaza ridurile, santurile nasolabiale, santurile verticale intersprancenoase. Atenueaza cicatricile si reduce hipertrofia si hipercromia lor.

– Atenueaza ridurile foarte fine

– Potenteaza efectele dupa tratamentul cu Erb Yag.

Peeling Chimic – Recomandari

•  Poate fi folosit in sezonul rece

•  Poate fi folosit atat pentru un ten deschis cat si pentru un ten inchis

•  Poate fi folosit pentru gat, pometi si decolteu

•  Herpesul nu este o contraindicatie

•  Nu necesita anestezie

•  Sunt necesare minimum 2-3 sedinte spatiate la un interval de timp care se stabileste in momentul consultatiei. Pretul se stabileste de asemenea in momentul consultatiei.

O procedura foarte moderna este peelingul chimic facial cu BioRePeel. Acesta actioneaza in doua faze si contine aminoacizi , vitamine B2 si C, acid tricloracetic, acid lactic, acid salicilic, acid tartaric si acid citric.

Spre deosebire de varianta cu acid tricloracetiv standard (TCA), tratamentul cu BioRePeel este mai usor suportat de pacienta care nu mai trece prin faza destul de agresiva de descuamare de aproape 7 zile. Tratamentul BioRePeel necesita insa 4-6 sedinte dar pacienta nu trebuie sa isi intrerupa activitatea deoarece descuamarea este putin sesizabila. Rezultatul este insa deosebit si se vede de la o sedinta la alta. Sedintele trebuie realizate la un interval de 2 saptamani.

BioRePeel are actiune de tonifiere cutanata, efect imediat, fara deecuamare, fara cicatrici postinterventie, fara fotosensibilizare si se poate realiza in orice anotimp.

Se poate asocia cu

blefaroplastia

– tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

– lipofilling facial

mezoterapie faciala

acid hialuronic buze

lifting facial

– tratamentul ridurilor de expresie cu botox

tratament cicatrici si acnee

terapia vampir (PRP)

peeling chimic pretPentru detalii suplimentare, peeling chimic pret si programari consultatii:

peeling chimic pretContactati Clinica Zone Medical Estet

Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica

Doctor in Medicina

Peeling chimic pret

Tel: 021.334.00.80 /0761.640.626

e-mail:info@clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro