Peeling Chimic

Ce intelegem prin peeling chimic? Prin peeling chimic putem aborda toate tipurile de piele in clasificarea lui Fitzpatrick: neagra, asiatica, bronzata, ten inchis. Peelingul chimic este un tratament nechirurgical care consta in aplicarea unui anumit tip de acid (tricloracetic, glicolic, salicilic, etc) la nivelul fetei avand drept rezultat o descuamare superficiala sau profunda (in functie de tipul de acid). Rezultatul este o rejuvenare faciala prin refacerea structurii pielii. Fiecare tip de peeling are propriile caracteristici.

Aceasta metoda nechirurgicala de rejuvenare faciala  este denumita si lifting facial chimic. Detalii despre procedura si peeling chimic pret se obtin in momentul consultatiei la clinica noastra din Bucuresti. In momentul consultatiei se face o evaluare obiectiva si se identifica toate problemele ce trebuie rezolvate. In acest sens se stabileste si planul terapeutic care poate cuprinde mai multe proceduri asociate. Consultatia dureaza in medie 45 minute si va lamuri toate aspectele legate de procedura.

Exista mai multe variante : usor, mediu si profund. Diferenta intre ele este data de tipul de acid folosit.

Peeling Chimic – Indicatii

– Corecteaza toate ridurile fine de la nivelul fetei conferind pielii un aspect de prospetime si tinerete, oferind pacientei un ten comparabil cu cel al unui locuitor din zona montana. Amelioreaza cu succes imperfectiunile pielii cervico faciale a celor care traiesc in marile metropole cu un grad ridicat de poluare si smog.

– Repara discromiile sau hipercromiile cutanate ale pielii cauzate de expunerea la soare, lampi cu raze UV sau alte peeling-uri.

– Atenueaza roseata rezultata dupa tratamentul cu laser CO2 de la suprafata pielii.

– Acneea in orice stadiu (de la acneea evolutiva in faza purulenta la acneea stabilizata) – este recomandata oprirea administrarii de antibiotice pe durata tratamentului.

peeling chimic – Transforma tenul fumatorilor intr-un ten ca cel al nefumatorilor (in ziua tratamentului este recomandat sa nu se fumeze si sa se evite locurile in care se fumeaza).

– Diminueaza aspectul cudat al liniilor vericale dintre nari si regiunea buzei superioare

– Atenueaza ridurile, santurile nasolabiale, santurile verticale intersprancenoase. Atenueaza cicatricile si reduce hipertrofia si hipercromia lor.

– Atenueaza ridurile foarte fine

– Potenteaza efectele dupa tratamentul cu Erb Yag.

Peeling Chimic – Recomandari

•  Poate fi folosit in sezonul rece.

•  Poate fi folosit atat pentru un ten deschis cat si pentru un ten inchis.

•  Poate fi folosit pentru gat, pometi si decolteu.

•  Herpesul nu este o contraindicatie.

•  Nu necesita anestezie.

•  Sunt necesare minimum 2-3 sedinte spatiate la un interval de timp care se stabileste in momentul consultatiei. Pretul se stabileste de asemenea in momentul consultatiei.

O procedura foarte moderna este  BioRePeel. Acesta actioneaza in doua faze si contine aminoacizi, vitamine B2 si C, acid tricloracetic, acid lactic, acid salicilic, acid tartaric si acid citric.

Spre deosebire de varianta cu acid tricloracetic standard (TCA), tratamentul cu BioRePeel este mai usor suportat de pacienta care nu mai trece prin faza destul de agresiva de descuamare de aproape 7 zile. Tratamentul BioRePeel necesita insa 4-6 sedinte dar pacienta nu trebuie sa isi intrerupa activitatea deoarece descuamarea este putin sesizabila. Rezultatul este insa deosebit si se vede de la o sedinta la alta. Sedintele trebuie realizate la un interval de 2 saptamani.

BioRePeel are actiune de tonifiere cutanata, efect imediat, fara deecuamare, fara cicatrici postinterventie, fara fotosensibilizare si se poate realiza in orice anotimp.

Contraindicatii

-infectii locale la nivelul pielii sau infectii generalizate

-cuperoza

-afectiunii psihice sau tratament cu substante psihotrope

-afectiuni oncologice in tratament cu chimioterapice

-boli de colagen ( dermatomiozita, lupus, sclerodermie)

Se poate asocia cu

blefaroplastia

– tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

– lipofilling facial

lifting facial nechirurgical

mezoterapie faciala

acid hialuronic buze

lifting facial

– tratamentul ridurilor de expresie cu botox

tratament cicatrici si acnee

terapia vampir (PRP)

peeling chimic pretPentru detalii suplimentare, peeling chimic pret si programari consultatii:

peeling chimic pretContactati Clinica Zone Medical Estet

Clinica Chirurgie Estetica Bucuresti

Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Peeling chimic pret

Tel: 021.334.00.80 /0761.640.626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro