Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Tratament riduri . Tratamentul ridurilor cu ALIAXIN si TEOSYAL.Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic.

In prezent majoritatea metodelor de tratament riduri folosesc acid hialuronic. Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic implica utilizarea unor variante de acid hialuronic adaptate fiecarei regiuni faciale.Pielea este o oglinda fidela a virstei si a starii de sanatate. Ea este supusa zilnic la multiple agresiuni reprezentate de factori externi : radiatii ultraviolete, poluare; stilul de viata :fumat, consum de alcool, stress.

Toate acestea contribuie la pierderea elasticitatii tegumentare, alterarea texturii pielii cu aparitia ridurilor .


tratament riduriOdata aparute aceste riduri nu mai pot fi corectate decit prin folosirea fillere-lor pe baza de acid hialuronic , adica a produselor injectabile care umplu aceste riduri, atenuindu-le si care dau fetei un aspect mai neted.

  Unele dintre cele mai bune fillere folosite in Europa pentru tratament riduri sunt ALIAXIN si TEOSYAL, cu rol in remodelarea faciala prin adaugare de volum,  modelarea naturala si senzuala a buzelor , rehidratarea straturilor profunde ale pielii.

Rezultatul este imediat si foarte natural dupa aceste metode de tratament riduri. Pielea devine neteda si tonica. Efectul cumulativ dupa mai multe injectari optimizeaza rezultatul. Unele din cele mai bune rezultate de tratament riduri cu acid hialuronic le obtinem in clinica prin utilizarea produselor din gama ALIAXIN ( Aliaxin FL , GP, EV si SR).Acestea ne permit nu numai corectia in sine a ridurilor ci si realizarea unui lifting facial lichid nechirurgical in biplan. Refacerea volumului facial in mod tridimensional si corectia concomitenta a ridurilor o realizam folosind aceasta gama de acid hialuronic ( Aliaxin) care ne permite reconstructia din profunzime spre suprafata. Aliaxin permite nu numai tratamentul ridurilor ci si un efect de hidrolift al fetei priin refacerea structurilor colagenice  si de elastina din profunzime si de la nivelul pielii

TEOSYAL -ul este un gel continind acid hialuronic cross-linkat care ii asigura o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat.Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.

 

El poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale : nazogeniene, ridurile de la coltul ochilor ,ridurilor marioneta, ridurile fine de la nivelul gurii, ridurile verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei ( umplerea unor mici defecte).

Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-12-14  luni.

Injectarea produsului se face cu anestezie locala sau prin refrigerare locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.

Dupa injectarea poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.

Injectarea de acid hialuronic se poate asocia cu :

liftingul facial

blefaroplastia

tratament ridurilifting facial nechirurgical cu fire de suspensie Silhouette Soft

– peelingul chimic

– lipofillingul facial

bioremodelarea faciala cu PROFHYLO

-ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie

marirea buzelor cu acid hialuronic

mezoterapie faciala cu Viscoderm

marire pometi( ridicare pometi) cu acid hialuronic ( Belotero Volume sau Regenyal Bioexpander)

– injectarea de toxina botulinica (Botox)

–injectarea de Jalupro ( biorevitalizare faciala)

–lifting facial chirurgical si lifting facial nechirurgical

terapia vampir sau liftingul Dracula

–liposuctie

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta procedura si programari consultatii contactati

Clinica ZONE MEDICAL ESTET

Chirurgie Estetica Faciala

tel :021.334.00.80. /0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

tratamentul ridurilor

fata