Tratament riduri cu acid hialuronic.

[/vc_ro w]

Tratament riduri cu acid hialuronic .In prezent majoritatea metodelor de tratament riduri folosesc acid hialuronic. Tratamentul ridurilor cu acid tratment riduri acid hialuronichialuronic implica utilizarea unor variante de acid hialuronic adaptate fiecarei regiuni faciale.Pielea este o oglinda fidela a virstei si a starii de sanatate. Ea este supusa zilnic la multiple agresiuni reprezentate de factori externi : radiatii ultraviolete, poluare; stilul de viata :fumat, consum de alcool, stress.Toate acestea contribuie la pierderea elasticitatii tegumentare, alterarea texturii pielii cu aparitia ridurilor .

Rezultatul tratamentului cu acid hialuronic este imediat si foarte natural . Pielea devine neteda si tonica. Efectul cumulativ dupa mai multe injectari optimizeaza rezultatul.

Produsul utilizat este un gel continind acid hialuronic cross-linkat care ii asigura o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat.Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.

El poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale : nazogeniene, ridurile de la coltul ochilor ,ridurilor marioneta, ridurile fine de la nivelul gurii, ridurile verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei ( umplerea unor mici defecte).

pret tratament riduriProdusul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-12-14  luni.

Injectarea produsului ( tratament riduri) se face cu anestezie locala sau prin refrigerare locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.

Dupa injectarea poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic se poate asocia cu :

liftingul facial

blefaroplastia

– peelingul chimic

– lipofillingul facial

bioremodelarea faciala

-ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie

marirea buzelor cu acid hialuronic

mezoterapie faciala

marire pometi( ridicare pometi) cu acid hialuronic

– biorevitalizare faciala)

–lifting facial chirurgical si lifting facial nechirurgical

terapia vampir sau liftingul Dracula

–liposuctie

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta procedura si programari consultatii contactati

Clinica ZONE MEDICAL ESTET

Chirurgie Estetica Faciala

tel :021.334.00.80. /0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

tratamentul ridurilor

fata