Himenoplastia sau Refacerea Virginitatii

himenoplastieRefacerea virginitatii -Himenoplastie este o cerinta  foarte actuala atit din punct de vedere cultural,religios cit si personal.Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice a organelor genitale feminine.
Cum se realizeaza refacerea virginitatii(himenoplastie)??
-himenoplastia este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida. In anumite proceduri mai complicate de himenoplastie se utilizeaza o anestezie generala pentru deplina sedare a pacientei.
-reface virginitatea atit imediat dupa ruperea himenului cit si dupa o perioada mult mai lunga de timp.

Pacienta trebuie informata corect asupra detaliilor tehnice ce implica realizarea himenoplastiei.
Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realiza prin stramtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen.Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural. In anumite situatii si la cererea pacientei , himenoplastia se poate asocia si cu labioplastia ( micsorarea labiilor mici).
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare. Primul pas pe himenoplastie Bucuresticare trebuie sa-l faca pacienta este consultatia .In momentul consultatiei se apreciaza ce tehnica va fi folosita si care va fi rezultatul acesteia. Tehnica utilizata va fi adaptata situatiei clinice a pacientei.

Interventia de himenoplastie ( refacerea virginitatii) se poate asocia sau nu cu interventia de labioplastie ( corectia chirurgicala a labiilor mici sau labiilor mari) daca pacienta doreste acest lucru.Indicatia de labioplastie, ca si cea de himenoplastie este pusa de chirurgul plastician in urma unei consultatii.

Pentru programari consultatii contactati clinica Zone Medical Estet , Chirurgie Plastica si Estetica

Dr.Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica-estetica, microchrurgie reconstructiva

doctor in medicina

Tel 0213340080 ,  0761640626

www.chirurgie-estet.ro

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP