Implanturi Mamare Siliconice

Marirea sanilor (augmentare mamara) cu implanturi mamare siliconice se adreseaza femeilor cu sani mici, foarte mici sau cu un grad mic de ptoza mamaraAugmentarea  (marire sani) cu implanturi  mamare siliconice  este singura metoda utilizata in prezent pentru marirea sanilor
care sa confere atat siguranta cat si aspect estetic placut. Utilizarea implanturilor mamare poate corecta atat hipotrofia mamara, ptoza de gradul I cat si asimetria mamara.Implanturile mamare Mentor beneficiaza de garantie “pe viata” in conditiile impuse de firma producatoare( Mentor).

Operatia de marire sani cu implant mamar (augmentare mamara) reprezinta o decizie personala  a pacientelor in scopul remodelarii estetice a sanilor prin cresterea volumului lor. Cunoasterea posibilitatilor terapeutice, avantajelor implanturilor siliconice dar si riscurile si complicatiile posibile este primul pas in luarea unei decizii corecte.  Aceasta decizie trebuie luata numai dupa obtinerea tuturor informatiilor corecte. Informatii se obtin la consultatie in urma evaluarii individuale si reprezinta singura modalitate recomandata in acest sens. Informatiile luate de pe forumuri sau persoane neavizate  din punct de vedere profesional sint subiective si pot induce in implanturi mamare Mentoreroare pacienta in luarea unei decizii corecte.

Alegerea formei implanturilor siliconice se face in functie de forma sanului pacientei si nu in ultimul rand de ceea ce doreste pacienta sa obtina in urma interventiei. Marimea implanturilor mamare se apreciaza pe baza unor masuratori specific, in acest sens se determina exact marimea necesara obtinerii unui san mai mare dar cu aspect natural, estetic. Deasemenea costul( implanturi mamare preturi) poate varia in functie de mai multi factori.Detalii despre pret implanturi mamare se obtin in momentul consultatiei.

Indicatiile augmentarii mamare cu implanturi siliconice

Se recomanda folosirea implanturilor mamare siliconice din urmatoarele motive :
• Marirea ( augmentarea ) sanilor in scopuri estetice
• Reconstructia imediata sau intarziata a sanilor dupa mastectomii.
• Reconstructia dupa ablatii posttraumatice a sanului
• Anomalii congenitale

Contraindicatii absolute marirea sanilor cu implant mamar

Nu se recomanda interventia de marire a sanilor in cazul femeilor aflate in urmatoarele situatii:
• Sarcina si alaptarea
• Boli de colagen
• Infectii sau abcese situate oriunde la nivelul corpului
• Radiodermite si radionecroze la nivelul toracelui anterior, anomalii anatomice care pot determina complicatii postoperatorii
• Hipersensibilitate la corp strain
• Respingeri repetate a altor implante in antecedente
• Afectiuni maligne ale sanului aflate in tratament radioterapic si fara mastectomie
• Pacientele cu afectiuni psihice evidente sau depistate la consultul preoperator

implanturi mamare preturiSe pot utiliza mai multe tipuri de  implanturi mamare :  siliconice si cele cu ser fiziologic, sau combinatii ale acestora indiferent de natura continutului. Implantele mamare au nenumarate forme ( rotunde, bombate, anatomice ). Costul implanturilor mamare variaza infunctie de forma(implanturi mamare pret)
si marimi care pot fi alese foarte precis in functie de masuratorile efectuate de chirurgul plastician si de dorinta pacientei.

Cele mai utilizate  implanturi mamare  in prezent sunt cele siliconice , iar cercetarile efectuate in intreaga lume au confirmat faptul ca aceste implante nu produc boli autoimune.Ca orice interventie chirurgicala marirea sanilor cu implant mamar  poate avea complicatii specifice si nespecifice.Deasemenea exista costuri diferite in functie de tipul de implant (implanturi mamare pret) Riscurile trebuie discutate amanuntit cu chirurgul plastician si anestezistul pe parcursul consultului preoperator.Complicatiile generale care pot aparea sunt hematoamele, infectiile si cicatricile inestetice.

Toate detaliile despre posibilele complicatii trebuie discutate cu pacienta inainte de interventie ( in momentul consultatiei) si pacienta trebuie sa semneze formularul de acord medical al clinicii in vederea interventiei.Interventia de ridicare a sanilor se poate asocia cu mastopexia sau ridicarea sanilor.
augmentare mamara implant anatomic

Complicatiile specifice maririi sanilor cu implanturi mamare siliconice

Unele dintre complicatiile ce pot aparea dupa marirea sanilor sunt :
• Contractura capsulara
• Ruperea implantului
• Modificari ale sensibilitatii areolelor mamare
• Extruzia implantului
• Malpozitia implantului

Cel mai important aspect este contractura capsulara ( incapsularea implantului de catre tesutul conjunctiv din jurul acestuia). Este o complicatie care nu depinde de tehnica chirurgicala ci de reactivitatea pacientei, iar uneori chiar de calitatea implantului.
In prezent nu se stie precis cauza fenomenului de contractura capsulara. Aceasta poate aparea imediat sau la cativa ani de la interventie si poate fi unilaterala, bilaterala sau asimetrica. S-a infirmat faptul ca implantele afecteaza sarcina sau alaptarea .

Indicatii preoperatorii marirea sanilor cu implant mamar

• Analize uzuale de laborator
• Radiografie pulmonara
• EKG (Electrocardiograma)
• Mamografie
• Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale si fumatul cu cel putin 30 zile inainte de interventia chirurgicala.

Interventia( augmentare mamara)) se realizeaza sub anestezie generala si dureaza in medie 1-2 ore. Incizia prin care se introduce implantul poate fi facuta in santul inframamar, la nivelul areolei sau prin axila. Incizia este de 3-5 cm. iar dupa aproximativ 3-6 luni devine foarte putin evidenta.Implantul mamar poate fi pozitionat inaintea muschiului pectoral ( sub glanda mamara ) sub muschiul pectoral sau sub fascia muschiului pectoral.
O tehnica moderna foarte des aplicata in prezent este pozitionarea subfasciala a implantului mamar. Indicatiile de tehnica se discuta cu chirurgul plastician inainte de efectuarea interventiei.Spitalizarea postoperatorie este de aproximativ 1-2 zile. In primele 1-3 zile poate aparea un disconfort care se amelioreaza apoi si dispare sub tratament antalgic si antiinflamator.

Firele de sutura se extrag dupa 12-14 zile. Timp de 6 saptamani postoperator trebuie purtata o bustiera speciala adaptata noii forme a sanilor. Eforturile fizice trebuie evitate in primele 2 luni si se recomanda evitarea expunerii la soare pe o perioada de 1 an de la operatie. Controalele trebuie efectuate lunar in primele 3 luni, apoi din 6 in 6 luni in primii 2 ani si anual in urmatorii ani.

Se recomanda schimbarea implanturilor mamare dupa o perioada de aproximativ 15-20ani ani in functie de tipul de implant si de indicatiile fabricantilor.Exista un pret diferit in functie de forma implanturilor (implanturi mamare pret).

POZE MARIRE SANI CU IMPLANTURI MAMARE SILICONICE (AUGMENTARE MAMARA)

pret implant mamar marire sani
INAINTE DUPA
pret implant Mentor implant sani Mentor
INAINTE DUPA
implant mamar pret implant mamar
INAINTE DUPA
marire sani implant mamar implant mamar pret
INAINTE DUPA
implant implant
INAINTE DUPA
silicoane implant mamar
INAINTE DUPA
implanturi mamare implanturi mamare pret
INAINTE DUPA
  pret implanturi mamare siliconice   pret silicoane
INAINTE DUPA
  implant mamar   implant mamar
INAINTE DUPA
implanturi mamare pret silicoane
INAINTE DUPA
implant mamar implant siliconic mamar
INAINTE DUPA
implant mamar pret implant mamar
INAINTE DUPA
implant mamar anatomic implant mamar anatomic
INAINTE DUPA
marirea sanilor implant marire sani
INAINTE DUPA
Implant Mentor Implant Mentor
INAINTE DUPA
pret augmentare mamara pret augmentare mamara
INAINTE DUPA
pret implant sani pret implant sani
INAINTE DUPA
implanturi mamare implant mamar
INAINTE DUPA
marirea sani implant mamar implant mamar siliconic pret
INAINTE DUPA
clinica implant mamar implant mamar Bucuresti
INAINTE DUPA
clinica implanturi mamare Bucuresti marire sani Bucuresti
INAINTE DUPA
implant mamar silicon silicoane Bucuresti
INAINTE DUPA
silicoane Bucuresti silicoane pret
INAINTE DUPA
implantemamar implant mamar
INAINTE DUPA
marire sani Bucuresti pret implant mamar silicon
INAINTE DUPA
augmentare mamara pret implant Mentor siliconic
INAINTE DUPA
implanturi Mentor marire sani implanturi mamare
INAINTE DUPA
implant Mentor implant Mentor
INAINTE DUPA
implant mamar implant mamar
INAINTE DUPA
implanturi mamare implanturi mamare
INAINTE DUPA
implant mamar implant mamar
INAINTE DUPA
  implanturi mamare   implanturi mamare
INAINTE DUPA
implant implant
INAINTE DUPA

implant mamar preturiPentru detalii, programari consultatii si informatii despre implanturi mamare pret contactati:

Clinica Zone Medical Estet – Chirurgie Plastica -Estetica

Tel : 021 334 00 80 / 0761 640 626

E-mail info@clinicaestet.ro

Adresa noastra :  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

Pentru alte detalii vizitati si   www. chirurgie-estet.ro

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP