22 sept. 2015

Implanturile mamare siliconice anatomice-solutie remarcabila pentru marirea si remodelarea sanilor.

implanturi mamarePacientele care apeleaza la  marirea sanilor cu implanturi mamare siliconice   anatomice doresc sa-si modifice forma sanilor in sensul maririi si remodelarii acestora  contribuind la imbunatatirea imaginii de sine. Indicatiile pentru marirea sanilor cu implanturi mamare sint: sani mici , sani cu fermitate pierduta, sani cu pseudoptoza datorita sarcinii si alaptarii.

Pentru a beneficia de o interventie de marire a sanilor cu implanturi mamare siliconice trebuie ca pacienta sa aiba minim 18-19 ani (cresterea sanilor sa fie completa), sa fie matura psihic si emotional si  sa aiba asteptari realiste( sa inteleaga  ca aceasta operatie imbunatateste aspectul  dar nu obtine  perfectiunea).

  • date  despre antecedentele patologice  ale pacientei (boli, interventii chirurgicale )
  • tratamente in desfasurare
  • alergii , etc

In timpul consultatiei se fac fotografii  pentru arhiva medicala a clinicii si pentru a putea face o comparatie cu fotografiile efectuate postoperator. La consultatie sa apreciaza forma si  marimea sanilor , calitatea pielii, masa glandulara, localizarea areolei si a santului mamar.  Indicatiile preoperatorii cuprind:

  • intreruperea medicatiei antiinflamatorii, antiacoagulante cu cel putin 10 zile inainte de interventie si anticonceptionale ( cu o luna inainte de interventie)
  • renuntarea la fumat cu cel putin 7 zile inainte de operatie(implanturi mamare siliconice)
  • renuntarea la suplimente alimentare cu cel putin 2 saptamini preoperator
  • alte recomandari specific interventiei

In momentul consultatiei se recomanda analizele de laborator necesare precum si celelalte explorari paraclinice: ecografie mamara(sau mamografie sau RMN –daca sint necesare), radiografie pulmonara si EKG ( ecografie cardiac si consult cardiologic cu aviz pentru interventie daca se considera necesar).

Dupa evaluarea rezultatelor  se poate lua decizia finala  asupra efectuarii /sau nu a interventiei de marire a sanilor cu implanturi mamare anatomice. Marimea implanturilor mamare anatomice se stabileste pe baza unor masuratori specifice, acest lucru contribuie la obtinerea unui rezultat estetic  si natural. Alegerea este deci individuala , bazata pe masuratori specifice si care contribuie la obtinerea unui rezultat satisfacator pentru pacienta.

Spre deosebire de implanturile mamare siliconice rotunde, implanturile anatomice asigura un rezultat mai natural, un san mai mare desigur dar cu un rezultat mai putin “ agresiv” si evident.

Alegerea unui implant anatomic se face, asa cum am mai mentionat anterior , tinind cont de forma sanului pacientei dar si de aspectul sanilor pe care aceasta ii doreste dupa interventie.

Alte detalii despre marirea sanilor cu implanturi mamare puteti obtine consultand rubrica din site” Marirea sanilor cu implanturi mamare”.

Va recomandam ca toate informatiile sa fie obtinute la o consultatie la sediul clinicii. Puteti deci sa solicitati o programare pentru consultatie la tel 0213340080 sau 0761640626 ( Clinica ZONE MEDICAL ESTET – Clinica Dr Turcu)

implant siliconicpret silicoane
INAINTEDUPA
silicoane pretimplant siliconic
INAINTEDUPA
augmentare mamara pretsilicoane
INAINTEDUPA
  pret silicoane  augmentare implanturi
  INAINTE  DUPA
  implanturi mamare siliconice pret  marire sani
 INAINTE  DUPA
  pret marire sani  pret implanturi anatomice
  INAINTE DUPA
  atrofie mamara  silicoane pret
  INAINTE  DUPA
  sani mici  8b-300x288
  INAINTE  DUPA

 

Va recomandam ca toate informatiile sa fie obtinute la o consultatie la sediul clinicii. Puteti deci sa solicitati o programare pentru consultatie la

cats1Tel 0213340080 sau 0761640626

Clinica ZONE MEDICAL ESTET – Clinica Dr Turcu

www.chirurgie-estet.ro