22 sept. 2015

labioplastieLabioplastia  sau chirurgia estetica a organelor genitale externe feminine reprezinta corectia estetica a labiilor ( in special a labiilor mici). Femeile apeleaza in general la labioplastie din doua motive : marimea disproportionata a labiilor mici  sau disconfortul creat de acestea in timpul actului sexual.

Cine este candidata pentru  labioplastie ?

Daca aveti labii mici hipertrofiate(disproportionat de mari) sau care “atirna” atunci sinteti candidata ideala pentru interventi a estetica de remodelare a labiilor ( labioplastie ). In timpul consultatiei se apreciaza justetea interventiei si aceasta nu se realizeaza daca chirurgul plastician considera  ca este un moft si nu are suport real.

Modificarile de hipertrofie a labiilor mici apar in general dupa nasteri multiple sau   odata cu inaintarea in virsta. In rare situatii aceasta poate fi congenitala.

Este  labioplastia  dureroasa?  Ce tip de anestezie este necesara ? Ramin cicatrici dupa interventie ? Labioplastia  nu este dureroasa,marea majoritate a acestor tipuri de interventiii se realizeaza sub anestezie locala.

Sunt necesare citeva precautii:

  • -pacienta nu trebuie sa se afle imediat inainte sau in timpul ciclului menstrual.
  • -trebuie evitata folosirea medicamentelor antiinflamatorii,anticoagulante,etc cu cel putin 5 zile inaintea interventiei.
  • -evita consumul de cafea.ceai negru sau bauturi alcoolice inziua interventiei.Daca interventia se desfasoara cu sedare intravenoasa este interzisa ingerarea de alimente si lichide cu cel putin 6 ore inaintea interventiei.
  • -exista multe alte recomandari care se vor face in momentul  consultatiei , fiecare caz fiind individualizat in vederea labioplastiei.

Analizele de laborator sint absolut indispensabile inaintea labioplastiei. Analizele se precizeaza in momentul consultatiei cind se face evaluarea individuala a fiecarei paciente.

Cat dureaza recuperarea dupa labioplastie ?

Recuperarea este scurta aproximativ 2 zile dar sint necesare masuri de igiena intima adecvate situatiei pentru o perioada de 10-14 zile. Toate aceste aspecte se vor discuta in momentul consultatiei si desigur in timpul controalelor peridice ce se vor face postoperator.

Cum trebuie sa procedati daca doriti o  labioplastie ?

In primul rind trebuie sa va programati la o  consultatie .Programarile se fac telefonic la secretariatul  clinicii Zone  Medical Estet  cu cel putin citeva zile inainte de data dorita. In momentul consultatiei se face evaluarea medicala si se recomanda analizele de laborator adaptat situatiei fiecarei paciente. Dupa analiza rezultatelor de laborator se face programarea pentru interventie.

Recomandari si indicatii complete obtineti in timpul  consultatiei .Acest articol este orientativ si nu contine toate informatiile si recomandarile necesare.

POZE LABIOPLASTIE (INAINTE/DUPA)

pret labioplastielabioplastie pret
INAINTEDUPA
labioplastiamicsorarea labiilor mici
INAINTEDUPA
micsorare labiilabioplastia pret
INAINTEDUPA
pret labioplastie Bucurestipoze labioplastie
inainte                                           dupa
labioplastia pozelabioplastie poze
inainte                                           dupa
inainte                                           dupa
poze labioplastie
inainte                                           dupa
labioplastia
inainte                                           dupa
labioplastie poze pret labioplastie
inainte                                           dupa
inainte                                           dupa

Pentru detalii si programari contactati secretariatul clinicii Zone Medical Estet

Tel : 0213340080 , 0761640626

www.chirurgie-estet.ro