22 mart. 2018

Cum se poate obtine un lifting al sprancenelor utilizand cea mai moderna metoda cu fire de suspensie

Este unanim recunoscut faptul ca forma arcuita a sprancenelor si conturarea acestora reprezinta factori care contribuie decisiv la imbunatatirea aspectului estetic  facial.

Cea mai moderna metoda este in prezent ridicarea sprancenelor ( liftingul sprancenelor) utilizand firele lifting cu fire de suspensiede suspensie. Aceasta metoda reprezinta o inovatie in chirurgia estetica faciala moderna.  Interventia este una nechirurgicala, dureaza in medie 30-45 minute, se realizeaza cu anestezie locala iar timpul de recuperare este foarte scurt(1-2 zile).Rezultatele estetice sunt deosebite si se mentin o perioada lunga de timp( 12-18 luni) iar sprancenele nu vor mai reveni niciodata la forma initiala chiar daca procedura va trebui repetata dupa

un interval de timp.  Consider ca acest lifting nechirurgical al sprancenelor cu fire de suspensie  este cea mai eficienta metoda de ridicare si repozitionare a sprancenelor fara a fi necesara o interventie estetica.

Tot cu ajutorul firelor de suspensie Silhouette se poate realiza si un lifting nechirurgical facial prin care putem remodela pometii, linia mandibulara si fata anterioara a gatului.Rezultatrele sunt absolute naturale si se mentin o perioada lunga de timp. Efectul de rejuvenare oferit de aceasta metoda consta atat in efectul de ridicare(lifting) cat si de stimulare a sintezei de collagen care va imbunatati textura pielii.

Pentru a obtine un rezultat estetic  maximal la nivelul fetei , in clinica mea, asociez aceasta metoda de lifting cu fire de suspensie Silhouette si cu alte interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale de tipul:

blefaroplastie ( corectia pleoapelor inestetice)

corectia cearcanelor

tratamentul ridurilor 

terapie Vampir

remodelarea pometilor

marirea buzelor 

Pentru detalii si programari consultatii contactati Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica si estetica la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Rezultatul estetic este global si aspectul fetei va fi unul absolut natural si estetic.

www.clinicaestet.ro

TEL: 0213340080 sau 0761640626