19 mai 2017

http://www.feminis.ro/mai-tanara-cu-10-ani-dupa-numai-1-ora–afla-secretul-vedetelor_64500.html

Pielea noastra este oglinda in care se pot vedea semne ale trecerii timpului. Riduri inestetice, riduri de expresie, sprancene lasate si exces de piele sunt doar cateva dintre elementele care arata care este varsta noastra cu adevarat.

Liftingul cu fire de suspensie este inovatia care ofera femeilor ceea ce alte tratamente nu au realizat pana acum, intr-o maniera foarte simpla, permite rejuvenarea faciala in decurs de cateva zile prin repozitionarea si remodelarea volumelor faciale si cervicale fara cicatrici postoperatorii, astfel deschide o era noua in medicina estetica.

Care este efectul liftingului de sprancene cu fire de suspensie si cum se realizeaza acest tratament ne spune dr. Eugen Turcu:

Tratament cu dublu rezultat

Liftingul facial cu fire de suspensie este un tratament cu dublu rezultat: de lifting si de regenerare colagenica a structurilor profunde subtegumentare de la nivelul fetei. In timp, cantitatea de elastina si colagen necesare tesuturilor pielii scade, creand un efect de imbatranire.

Acest tratament este foarte eficient si are efect anti-aging. Pe langa faptul ca ridica zonele fetei si le aduc intr-o forma naturala, umple golurile create si produce o restructurare progresiva a colagenului pierdut, pentru o uniformizare a pielii si un aspect intinerit”, spune dr. Eugen Turcu.

Tratament de 60` pentru rezultate de pana la 16 luni

Procedura de lifting cu fire de suspensie este nechirurgicala si poate fi realizata numai in ambulator, pentru ca dureaza foarte putin si nu necesita internare. Este un tratament simplu si eficient care ofera rezultate vizibile imediat dupa finalizare.

„Liftingul cu fire de suspensie este solutia perfecta pentru oricine doreste rezultate bune imediat si vizibile pentru mult timp. In functie de zona de actionare, tratamentul dureaza intre 30 si 60 de minute, iar rezultatele se vad imediat si dureaza pana la 16 luni, ceea ce este imbucurator pentru pacienti. Pentru un rezultat optim se poate asocia cu blefaroplastia”, afirma dr. Eugen Turcu.

Lifting facial cu recuperare rapida

Ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie reprezinta una dintre interventiile estetice cele mai cerute pentru rejuvenarea regiunii periorbitale. Chirurgia privirii reprezinta o prioritate in ceea ce priveste liftinul facial, deoarece contribuie la obtinerea unei rejuvenari estetice a regiunii perioculare.

Liftingul cu fire de suspensie este o metoda nechirugicala de ridicare a sprancenelor sau a altor zone ale fetei care se realizeaza chiar si in ambulator, iar recuperarea este foarte rapida, 1-3 zile, timp in care zona de actionare se reface, iar rezultatele se contureaza foarte bine”, afirma dr. Eugen Turcu.

Ce trebuie sa faci inainte de liftingul cu Silhouette Soft:

Liftingul facial cu fire de suspensie este o sigur si eficient, insa, pe langa medicul estetician care isi ia toate masurile de precautie pentru ca rezultatele sa fie foarte bune, pacientii trebuie sa respecte cateva reguli esentiale atat inainte de procedura, cat si dupa realizarea acesteia.

Inainte de realizarea tratamentului, fata trebuie sa fie foarte bine curatata si dezinfectata pentru a evita orice fel de factor nociv care poate provoca infectari. De asemenea, pacienta trebuie sa nu consume alcool sau cafea inainte cu 6-12 ore de tratament si nici anticoagulante si antiinflamatorii cu cel putin 7 zile inainte de lifting”, explica dr. Eugen Turcu.

Ce trebuie sa faci dupa liftingul cu fire de suspensie:

Dupa tratament pacientii vor fi incantati de rezultatele imediate si vizibile, insa pentru a nu prelungi perioada de recuperare sau a nu efecte negative, trebuie sa tina cont de cateva reguli esentiale pe care specialistul le va explica.

Pentru ca totul sa fie in siguranta, iar rezultatele sa nu fie influentate de alti factori, pacientii supusi tratamentului trebuie sa stie ca nu au voie sa consume antiinflamatorii nesteroidiene 5 zile postoperator si nici sa se expuna la razele solare cel putin 10-14 zile. Ulterior procedurii este indicat sa se evite dormitul pe burta ce putin 2-3 saptamani si orice traumatism la nivelul fetei care ar putea genera efecte negative”, afirma dr. Eugen Turcu.

http://www.feminis.ro/mai-tanara-cu-10-ani-dupa-numai-1-ora–afla-secretul-vedetelor_64500.html