Marirea buzelor cu acid hialuronic. Marire buze. Augmentare buze.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(8-18  luni)in functie de substanta utilizata .Marirea buzelor este una dintre procedurile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent. Augmentarea buzelor(marire buze) se face in prezent cu mai multe substante dar cea mai eficienta este acidul hialuronic.

marire buze preturiIn clinica noastra utilizam cel mai eficient produs pe baza de acid hialuronic pentru marirea buzelor.

Buzele sunt o zonă  dificilă de tratat datorită mobilităţii lor şi a  unei vascularizări puternice, astfel încât necesită un produs  special conceput.Acest produs este o formula exclusiva şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

Produsul este foarte reticulat, obţinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare  şi  care garantează o durată de viaţă optimă.

Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.  Este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-16luni).

Exista cateva contraindicatii la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic :

-sensibilitate crescuta sau reactii alergice la acid hialuronic

-boli autoimune

-herpes labial activ

-infectii la nivelul cavitatii bucale

-boli sangvine

 
marire buze pret Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu acid hialuronic fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala.Marirea buzelor cu acid hialuronic se poate asocia si cu alte interventii estetice:

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

 tratamentul ridurilor de expresie

– lipofilling facial

peeling chimic facial

– mezoterapie faciala

blefaroplastie

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

lifting de sprancene cu fire de suspensie

bioremodelare faciala

marirea pometilor

tratamentul cearcanelor 

tratament cu aminoacizi 

 

Marirea buzelor cu grasime

Este o procedura facila    constand in injectarea grasimii   la nivelul buzelor utilizind o canula speciala.Procedura are loc cu anestezie locala,dureaza aproximativ 45 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata.Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata.     Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire(augmentare) a    buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramine cea mai inofensiva,putin costisitoare si cu rezultat foarte bun.Dupa    augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum,frumos    conturate,deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o    perioada lunga de timp.

preturi marire buzeProcedura este nedureroasa,se realizeaza sub anestezie locala,nu    necesita internare si nici nu implica complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat.      Dupa augmentarea buzelor cu grasime  proprie este posibila aparitia unor discrete echimoze la nivelul buzelor associate cu un edem moderat  si usoara hipersensibilitate locala.Toate aceste fenomene se remit in  citeva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de  6-9 luni cind se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta  rezultatului.

Aceasta procedura(marirea cu grasime) este foarte bine  tolerate de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da  fenomene de respingere.  Citeva masuri de precautie trebuie respectateinaintea efectuarii procedurii: tratamentul cu antiinflamatorii(indometacin,fenilbutazona,diclofenac ),anticoagulante(heparina,trombostop,etc.) trebuie intrerupt cu o saptamina inainte.

-nu se recomanda consumul de cafea sau alte excitante psihomotorii in ziua interventiei

-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei.

 

 POZE  MARIRE BUZE ACID HIALURONIC

marire buze pretmarire buze preturi
INAINTEDUPA
marire buze acid hialuronic pretmarirea buzelor pret
INAINTEDUPA
preturi marirea buzelorpreturi marirea buzelor
INAINTEDUPA
marire buzemarire buze
INAINTEDUPA
marirea buzelor acid hialuronicmarirea buzelor acid hialuronic
INAINTEDUPA
marire buze acid hialuronic pretmarire buze acid hialuronic
INAINTEDUPA

Pentru detalii si programari consultatii contactati:

Clinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.
Tel : 021 334 00 80 / 0761 640 626
E-mail info@clinicaestet.ro
Adresa noastra :  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

Pentru alte detalii vizitati :    www.chirurgie-estet.ro

                                                     www.estetica-faciala.ro

 

sigla1181-300x62

fata