07 mart. 2016

Marirea pometilor (ridicare pometi) sau liftingul pometilor

lifting pometiMarirea sau ridicarea pometilor utilizand  este una dintre principalele metode de rejuvenare faciala. Datorita cresterii in volum a pometilor , fata isi redobandeste “caracteristicile de tinerete” pierdute odata cu instalarea fenomenelor de aging.Datorita diferitilor factori ( genetici,stil de viata, mediu inconjurator, obiceiuri alimentare) se poate produce o pierdere a grasimii de la nivelul obrajilor avand drept rezultat un aspect imbatrinit , ridat si o modificare a aspectului triunghiular al fetei.Deasemenea ,expunerea prelungita la razele solare, ultraviolete si fumatul in exces pot conduce la modificari de volum facial manifestate mai ales la nivelul pometilor.

Acidul hialuronic este o substanta importanta in procesele de refacere a volumului facial in special la nivelul pometilor prin ridicarea pometilor(marirea pometilor).Efectul injectarii de acid hialuronic la nivelul pometilor se datoreaza nu numai cresterii volumetrice cat si proceselor de regenerare si restructurare a colagenului din straturile profunde ale pielii si etajului mediu facial.

Este un produs pe baza de acid hialuronic utilizat exclusiv pentru marirea pometilor (ridicare pometi).Rezultatele foarte bune obtinute si mai ales aspectul natural se datoreaza adaptabilitatii foare bune si posibilitatii de modelare individualizata a pometilor.

Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau prin refrigerare locala si recuperarea se produce rapid ( 1-3 zile) ceea ce nu determina scoaterea din activitate a pacientei.

Procedura de marire a pometilor  dureaza maxim 30 minute si pacienta se poate reintegra imediat in activitate. Daca apar echimoze acestea vor trece in cateva zile.

Procedura de marire pometi cu acid hialuronic  se poate asocia cu :

marirea buzelor cu acid hialuronic 

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

blefaroplastie

lifting de sprancene cu fire

-bioremodelarea faciala

-tratamentul ridurilor de expresie cu toxina botulinica ( Botox, Vistabel)

terapie Vampir sau PRP

mezoterapie

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

peeling chimic

Pentru detalii si programari consultatii ,contactati

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica -estetica, doctor in medicina

Zone Medical Estet-Bucuresti

Tel: 0213340080, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www-orl-bucuresti.ro