22 sept. 2015

OFERTA CLINICII!!!  Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Pret 250 Euro Marirea Buzelor !!!

oferta marire buze

Cea mai performanta varianta de acid hialuronic cu rata de resorbtie prelungita si rezultate estetice deosebite. Contacteaza-ne pentru programari la TEL  : 0213340080 sau 0761640626

Consultatia este gratuita daca aceasta este urmata de procedura de injectare si se adreseaza exclusiv tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic

In acest pret sint incluse:

-consultatia  ( daca aceasta se adreseaza exclusive injectarii si nu se iau in discutie alte proceduri estetice faciale)

-acidul hialuronic (  1ml)

-anestezia locala

-manopera de injectare a acidului hialuronic

Recuperarea dupa injectare este de maxim 1-2 zile iar rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 1 saptamina.Un rezultat final se apreciaza a fi la 3-4 saptamini de la injectare.

Marirea buzelor prin injectare de acid hialuronic este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu  acid  hialuronic confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza tehnicilor speciale de purificare a acidului hialuronic.

Buzele sunt o zonă  dificilă de tratat datorită mobilităţii lor şi a  unei vascularizări puternice, astfel încât necesită un produs  special conceput. Gelul folosit este o formula exclusive şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

Acest produs este foarte reticulat, obţinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare  şi  care garantează o durată de viaţă optimă.Substanta folosita  este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-18 luni).

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic poate fi asociata si cu alte proceduri de tratament a ridurilor faciale cu acid hialuronic.

Programarile se fac telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0213340080  sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro