22 Mar 2018

PROFHILO- Inovatie in Rejuvenarea Faciala

De ce este PROFHILO o inovatie in domeniul atat de vast al rejuvenarii faciale? Ce aduce nou PROFHILO  in ceea ce inseamna remodelarea estetica a fetei inbatrinite?

Raspunsul este simplu: BIOREMODELARE !!!  Si nu numai !!!

Prin injectarea PROFHILO in numai 5 puncte la nivelul fetei , substanta va difuza si va produce o rejuvenare estetica a etajului mediu si inferior a fetei. Tehnica numita BAP TECHNIQUE ( Bio Aesthetic Points Technique) este total neinvaziva , are recuperare deosebit de rapida si permite reluarea imediata a activitatii.

Bioremodelarea este o tehnica inovativa de rejuvenare faciala care se adreseaza direct laxitatii pielii inbatranite la nivelul fetei. Profhylo este o combinatie unica de acid hialuronic cu greutate moleculara mare si acid hialuronic cu greutate  moleculara mica. Datorita acestei combinatii ,Profhylo este biocompatibil si are un dublu efect:
-bioregenerare ( prin stimularea producerii de acid hialuronic propriu al organismului)
lifting facial (datorita  acidului hialuronic cu greutate moleculara mare)
Tratamentul cu Profhylo implica doua etape la interval de 1 luna si apoi cate o etapa de intretinere la fiecare sase luni. Nu necesita recuperare iar rezultatele sunt deosebite si durabile in timp. Pacientele clinicii nostre de chirurgie si medicina estetica sunt deosebit de multumite de rezultatul obtinut
In clinica noastra utilizam Profhylo in asociere si cu alte metode chirurgicale si nechirurgicale de rejuvenare faciala:
-tratamentul cearcanelor cu Redensity II
-remodelarea faciala  tridimensionala
Pentru detalii puteti solicita o consultatie si o evaluare faciala la clinica Zone Medical Estet din Bucuresti