04 Oct 2016

Profhylo este cea mai moderna metoda de rejuvenare faciala prin bioremodelare  cu acid hialuronic .Se mai numeste si BAP Technique ( Bio Aesthetic Points Technique)  si se bazeaza pe actiunea de bioremodelare a acidului hialuronic ( Profhylo) ultrapurificat produs prin biofermentare asupra structurilor faciale inbatranite.

profhylo

profhylo

Este utilizat pentru rejuvenarea etajelor mijlociu si inferior de la nivelul fetei.

Bioremodelarea este o tehnica inovativa de rejuvenare faciala care se adreseaza direct laxitatii pielii inbatranite la nivelul fetei. Profhylo este o combinatie unica de acid hialuronic cu greutate moleculara mare si acid hialuronic cu greutate  moleculara mica. Datorita acestei combinatii , Profhylo este biocompatibil si are un dublu efect:

-bioregenerare ( prin stimularea producerii de acid hialuronic propriu al organismului)

lifting facial (datorita  acidului hialuronic cu greutate moleculara mare)

Datorita puritatii acidului hialuronic , Profhylo confera siguranta maxima, reduce la minim efectele adverse si confera rezultate durabile in timp. Procedura este nedureroasa si are recuperare deosebit de rapida. Procedura implica injectarea unor cantitati prestabilite de Profhylo in 5 punte la nivelul fetei de unde substanta va difuza la nivelul pielii cu efect de remodelare si lifting facial nechirurgical.

Tratamentul cu Profhylo implica doua etape la interval de 1 luna si apoi cate o etapa de intretinere la fiecare sase luni. Nu necesita recuperare iar rezultatele sunt deosebite si durabile in timp. Pacientele clinicii nostre de chirurgie si medicina estetica sunt deosebit de multumite de rezultatul obtinut.

profhylo

profhylo

In clinica noastra utilizam Profhylo in asociere si cu alte metode chirurgicale si nechirurgicale de rejuvenare faciala:

blefaroplastie

lifting de sprancene cu fire Silhouette Soft

lifting facial nechirurgical cu fire Silhouette Soft

terapia PRP

terapia cu Vistabel

marirea pometilor cu Aliaxin EV

-tratamentul cearcanelor cu Redensity II

-remodelarea faciala  tridimensionala cu Aliaxin EV , Aliaxin SR

mezoterapia cu Viscoderm

marirea buzelor cu Aliaxin FL

lifting facial chirurgical

Pentru detalii si programari puteti solicita o consultatie la

Clinica Zone Medical Estet

Tel: 0213340080 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro