21 mai 2017

http://womanly.ro/tu-stii-care-este-tratamentul-minune-pentru-fata-ta-iti-spunem-noi/

profhyloTrecerea iminenta a timpului si efectele gravitatiei produc schimbari majore la nivelul pielii noastre, care incepe sa isi piarda volumul si vitalitatea, se lasa si formeaza ridurile inestetice care sperie toate reprezentantele sexului frumos. Motiv pentru care, cele mai multe femei cauta remedii anti-aging pentru prevenirea si tratarea acestor imperfectiuni care apar in timp.

Rejuvenarea fetei este tratamentul pe care si-l doresc cel mai mult pacientele care vin la cabinet, de aceea am cautat sa aplicam unul din cele mai moderne tratamente pentru rejuvenarea faciala nechirurgicala – Profhilo. Tratamentul se bazeaza pe actiunea si bioremodelarea acidului hialuronic ultrapurificat produs prin biofermentare asupra structurilor faciale imbatranite”, explica domnul dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie estetica la Clinica Zone Medical Estet.

Dorim sa aplicam unul din cele mai moderne tratamente pentru rejunevarea faciala nechirurgicala.

Metoda care a revolutionat rejuvenarea faciala

Profhilo este tratamentul special pentru rejuvenare, care actioneaza in profunzimea pielii si stimuleaza productia de acid hialuronic, pentru a ridica trasaturile la forma initiala si a atenua efectele de aging la nivelul fetei. Ridurile devin mai putin vizibile, iar pielea este vizibil intinerita, acest tratament actionand in special la nivelul mijlociu si inferior al fetei si imbunatatind volumul facial.

Bioremodelarea este o tehnica inovativa de rejuvenare faciala care se adreseaza direct laxitatii pielii inbatranite la nivelul fetei. Profhilo este o combinatie unica de acid hialuronic cu greutate moleculara mare si acid hialuronic cu greutate moleculara mica, de aceea rezultatele sunt foarte bune”, spune dr. Eugen Turcu.

Tratament cu dublu efect

Datorita puritatii acidului hialuronic, aspect unic in rejuvenarea faciala, Profhilo ofera siguranta maxima, reduce la minim efectele adverse si are rezultate durabile in timp. Procedura este nedureroasa si are recuperare uimitor de rapida, de aceea nu necesita internare si nu impune restrictii in viata de zi cu zi.

Tratamentul Profhilo este o incantare pentru paciente, rezultatele sunt foarte bune, de fiecare data, acesta avand un efect dublu. In primul rand se realizeaza o bioregenerare, prin stimularea producerii de acid hialuronic, care umple volumele fetei, dar in acelasi timp, are efect de lifting facial, intrucat ridica trasaturile fetei, aceasta fiind intinerita si plina de vitalitate”, afirma dr. Eugen Turcu.

Cea mai mare concentratie de acid hialuronic

Profhilo este un tratament sigur si eficient datorita puritatii si concentratiei mari de acid hialuronic. Prin combinarea unica dintre acid hialuronic cu greutate moleculara mare si cel cu greutate  moleculara mica se creeaza un efect de bioregenerare, pielea eliminand cantitatea naturala de aid hialuronic necesara, astfel incat sa rezulte intinerirea pielii si stoparea ridurilor.

Concentratia totala de acid hialuronic aflata intr-un singur tratament este de 64 mg, un element de noutatea in estetica faciala, neintalnit la nici un alt tratament de intinerire faciala. Aceasta concentratie nu implica utilizarea unor produsi chimici, daunatori, tratamentul fiind unul sigur, cu acid hialuronic pur, de calitate”, explica dr. Eugen Turcu.

Ten ca la 20 de ani in doar 2 etape

Procedura de rejuvenare facial cu Profhilo este foarte simpla si nedureroasa, de aceea nu necesita anestezie. Medicul estetician se va asigura sa fata este curatata si pregatita pentru a fi injectata in 5 pucte cheie ale acesteia (BAP points  sau bioestetical points), din care substanta pura se va difuza la nivelul pielii, cu efect de remodelare si lifting facial nechirurgical.

Tratamentul cu Profhilo implica doua etape de injectare, la interval de o luna si apoi cate o etapa de intretinere la fiecare sase luni. Nu necesita recuperare, iar rezultatele sunt deosebite si durabile in timp. Pacientele care au optat pentru acest tratament sunt deosebit de multumite de rezultatul obtinut”, spune dr. Eugen Turcu.

De ce sa alegi Profhilo?

Profhilo este noul tau aliat impotriva imbatranirii pielii, care ingrijeste celulele acesteia si ii restaureaza fermitatea, avand rezultate foarte bune, care dureaza. Tratamentul este o noutatea in ceea ce priveste rejuvenarea faciala, fiind cel mai apreciat si folosit datorita caracterisicilor sale:

Este biocompatibil. Profhilo este alcatuit din acid hialuronic de inalta puritate produs prin biofermentare.

Este sigur. Datorita puritatii unice si absentei compusilor chimici, daunatori, Profhilo ofera siguranta maxima si reduce efectele adverse.

Este eficient. Tehnologia patentata Profhilo ofera rezultate excelente care dureaza mult timp.

Este inovativ. Datorita concentratiei unice de acid hialuronic pur de 64 mg, prin injectarea simpla in 5 puncte-cheie ale fetei, cu rezultate uimitoare dupa doar 2 etape.

Clinica Zone Medical Estet este un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie, situata intr-un cartier linistit din partea de sud a capitalei. Datorita personalul supracalificat si dotarii de exceptie, clinica abordeaza prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman, dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei. Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, Clinica Zone Medical Estet este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu. Mai multe detalii aflati pe www.chirurgie-estet.ro  si www.clinicaestet.ro  sau la telefon 0761.640.626.