28 aug. 2017

Cum se poate obtine o rejuvenare faciala fara a apela la un lifting chirurgical ?  Este posibil acest lucru? Sigur ca da!

Liftingul facial lichid este o procedura complexa nechirurgicala care te poate intineri cu cel putin 10 ani daca stii cui sa te adresezi. Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie estetica la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti ne spune cum poti sa intineresti fara a apela la chirurgie:

„Un numar mare de paciente apeleaza la clinica noastra in vederea rejuvenarii faciale fara insa ca acestea sa stie cum trebuie procedat. Evaluarea faciala este primul pas iar analiza tridimensionala a fetei si anamneza decid modalitatile ce trebuie aplicate pentru obtinerea unui bun rezultat estetic. La foarte multe paciente liftingul facial lichid nechirurgical este calea de urmat.Desigur ca exista insa si situatii in care aceasta procedura trebuie asociata si cu alte tratamente pentru obtinerea unui rezultat maximal.”

Ce este de fapt liftingul facial lichid? Dr.Eugen Turcu ne lamureste:” Liftingul facial lichid este o procedura complexa nechirurgicala de rejuvenare faciala care utilizeaza acidul hialuronic in scopul restabilirii volumului facial pierdut si refacerii structurii pielii imbatranite de trecerea anilor”.

Desigur ca aceasta procedura inglobeaza mai multe tratamente de tipul maririi si ascensionarii pometilorstergerea ridurilor , atenuarea ridurilor fine de la nivelul fetei si gatului, stergerea cearcanelor , remodelarea barbiei si liniei mandibulei,etc.

Pentru toate aceste proceduri , Dr.Eugen Turcu foloseste gama complexa de acid hialuronic  , produs  la Geneva , unele dintre cele mai performante produse de acid hialuronic utilizate in prezent. Produsele din  aceasta gama au durata foarta lunga iar rezultatele sunt deosebite si durabile in timp datarita restructurarii tesuturilor sub actiunea acidului hialuronic ultrapurificat.

In urma evaluarii se decide daca liftingul facial lichid se poate asocia si cu alte proceduri care contribuie la obrinerea unui rezultat maximal:

liftingul sprancenelor cu fire

-stergerea ridurilor de expresie

-mezoterapie faciala

blefaroplastie superioara si/sau inferioara

peeling chimic

Nu ezitati sa va programati pentru o consultatie. Nu uitati ca informatia corecta sta la baza unei decizii corecte.

Solicitati o consultatie la TEL: 0213340080 sau 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro