15 iul. 2017

rejuvenare facialahttp://www.goodreport.ro/rejuvenarea-faciala-intre-mit-si-realitate/

La ora actuală există multe proceduri de rejuvenare facială  utilizate atât de cabinetele de cosmetică cât şi de clinicile specializate de dermatologie şi chirurgie plastică şi estetică. Care dintre acestea sunt recomandate în cazul dumneavoastră şi care vor avea într-adevăr rezultat?? Doctorul Eugen Turcu, medic primar în chirurgie plastică-estetică, doctor în medicină la Clinica Zone Medical Estet ( www.clinicaestet.rowww.estetica-faciala.ro) recomadă de ce este bine ca evaluarea să fie efectuată de un medic specialist şi care sunt etapele de tratament în fiecare caz în parte.

De fapt ce doreşte pacienta? Să arate mai bine! Dar ştie ea oare ce trebuie să facă şi ce metode sunt necesare pentru a arăta mai bine? Bineînţeles că nu. Acesta este  rolul specialistului!

Recomandarea este ca această evaluare să fie făcută de un chirurg plastician, singurul în măsură din punct de vedere legal şi a pregătirii să realizeze o rejuvenare facială globală care să asocieze procedurile nechirurgicale cu cele chirurgicale dacă este cazul. O evaluare simplistă, neadaptată realităţii şi aplicarea mecanică a unor metode de tratament nechirurgical nu va conduce doar la o rejuvenare mediocră şi de scurtă durată.