Rejuvenarea Mainilor (Reintinerirea Mainilor)

Rejuvenarea Mainilor (Reintinerirea Mainilor) Bucuresti, tratamente rejuvenare maine, reintinerire maine. Medicina Estetica Bucuresti.

rejuvenarea mainilorMainile, la fel ca si fata reprezinta unul din elementele corpului uman expuse vederii si  de asemenea unul din elementele cele mai afectate de fenomenele de imbatrinire. Fata dorsala a mainilor este cel mai frecvent afectata si  tratamentul de reintinerire se adreseaza  in special acestei zone. Procedurile de rejuvenare( reintinerire) adresate fetei dorsale a mainilor se adreseaza  atat refacerii structurii pielii prin imbunatairea ei cit si refacerii stratului de  grasime de sub piele.

Cheia succesului in reintinerirea dorsului mainilor este crearea unui strat de grasime intre piele si straturile musculotendinoase in asa fel incit aspectul volumetric sa fie refacut si pielea dorsala a mainilor sa fie mai tonica, mai intinsa si cu vitalitate mai mare.Daca procedura de lipofilling este urmata si de procedee de rejuvenare tegumentara( injectare de acid hialuronic, mezoterapie , peeling chimic) rezultatele vor fi maximale.  Lipofillingul fetei dorsale a mainilor ( injectarea de grasime proprie) va restabili volumul de grasime pierdut datorita imbatrinirii , va reface si va imbunatati culoarea normala a pielii si va crea un support structural pentru pielea de pe fata dorsala mainilor.

Datorita fenomenului de imbatrinire pielea de pe fata dorsala a mainilor isi pierde elasticitatea, devine translucida facind mult mai vizibile reteaua venoasa de pe fata dorsala a mainilor, tendoanele si scoate in relief scheletul osos si articulatiile digitale.

Daca pacienta solicita sau din punct de vedere medical este necesar acest lucru interventia se poate realize si sub sedare anestezica sau anestezie generala. In aceasta situatie  internarea de aproximativ 12-24 ore este absolute necesara pentru supravegherea post anestezica.

In vederea lipofillingului sint necesare urmatoarele recomandari:

-analizele de laborator si eventual alte investigatii vor fi precizate in momentul consultatiei.

-evitarea consumului de aspirina, antinevralgic, antiinflamatorii nesteroidiene cu cel putin 7-10 zile inainte de procedura( aceste detalii se discuta  la conusultatie)

-alte precizari referitoare la procedura de lipofilling : evolutie, vindecare, controale,etc.

Lipofillingul fetei dorsale a mainilor se poate asocia si este indicat ca acest lucru sa se realizeze dupa o perioada scurta de timp cu :

mezoterapie

peeling chimic

injectarea de acid hialuronic

terapia Vampir (PRP)

Pentru detalii si programari consultatii contactati  Clinica ZONE MEDICAL ESTET

www.chirurgie-estet.ro

Tel 0213340080 , 0761640626

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP