Tratament caderea parului (tratament alopecie)

Exista in prezent multiple variante de tratament pentru caderea parului ( tratament alopecie) cu rezultate bune sau foarte bune.Tratamentul pentru caderea parului(tratamentul alopeciei) este un tratament complex care se adreseaza atat cauzei cat si efectului acesteia(caderea parului). Caderea parului ( avand diferite cauze) este o afectiune foarte suparatoare care intereseaza atat sexul masculin cat si cel feminin.

In functie de extinderea alopeciei exista alopecii localizate sau difuze. Alopeciile difuze pot apare ca urmare a unui soc nervos sau stres (oboseala, avort, soc psihic, interventie chirurgicala), pot fi secundare bolilor infectioase , afectiunilor endocrine (diabet, hipotiroidie,hipertiroidie), bolilor endocrine(anemie, carenta de fier, cure de slabire) sau diferitelor traume( mecanice , chimice) ale firului de par. O cauza aparte o reprezinta alopecia seboreica a carei singur tratament este implantul de par.

Consideram ca una din cele mai bune metode de tratament pentru caderea parului(tratament alopecie) este tratamentul injectabil cu Haircare . Ce este Haircare??

Haircare este un compus injectabil cu o formula specifica ce actioneaza asupra firului de par si scalpului producand hidratarea scalpului si restructurare cu stimularea cresterii firelor de par in zonele de alopecie.Totodata protejeaza impotriva agentilor oxidanti si asigura nutritia dermului si foliculului pilos.

tratament alopecie

Tratamentul consta in sase sedinte spatiate la intervale de 7-10 zile si apoi cateva sedinte de intretinere in functie de recomandarile medicale si severitatea alopeciei. Se poate asocia Haicare si cu terapia PRP ( terapia Vampir) care va stimula de asemenea cresterea parului. Terapia PRP este deasemenea o varianta la tratamentul Haircare.

In vederea stabilirii indicatiei de tratament pentru caderea parului ( alopecie) este necesar sa va programati la o consultatie.In momentul consultatiei se va face o evaluare si se va stabili indicatia de tratament.

Pentru programari contactati clinica Zone Medical Estet

Dr.Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica-estetica

microchirurgie reconstructiva

Doctor in Medicina

tratament alopecieTel 0213340080 sau 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro