13 Ian 2017

TEOSYAL-PURSENSE-REDENSITY-2-TEOXPURS2-1Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic ( REDENSITY 2) este una dintre cele mai moderne metode de tratament nechirurgical utilizate in aceasta perioada de Dr.Eugen Turcu la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Indicatia de utilizare a acidului hialuronic ( REDENSITY 2) pentru tratamentul nechirurgical al cearcanelor este pusa numai dupa o evaluare din punct de vedere estetic a pacientei.Aceasta evaluare are loc in momentul consultatiei.Tratamentul cu Redensity 2 este numai una dintre posibilitatile terapeutice de corectie a cearcanelor utilizate de Dr.Eugen Turcu la clinica sa.

Redensity 2 este o formula   sinergica 3-in-1 care combina:

-anestezic local ( lidocaina)

-acidul hialuronic (HA) semi-crosslinkat 15mg/g

-complex de restructurare  format din mai multi aminoacizi:(glicina,lisina,treonina,prolina,isoleucina,leucina,valina, arginina), 3 antioxidanti (glutation, N-acetil-cisteina, acid alfalipoic) , 2 minerale (zinc si cupru) si 1 vitamina (B6).

Atenuarea cearcanelor prin injectarea de acid hialuronic ( Redensity2) se face in una sau mai multe etape spatiate la intervale de 3-6 luni pana la obtinerea unui rezultat definitiv. Nu se recomanda injectarea a mai mult de 1 ml Redensity2 intr-o singura etapa indiferent de adancimea santului(cearcanelor). Injectarea este putin dureroasa deoarece produsul contine si lidocaina( anestezic local) dar pot apare echimoze care dispar in 7-10 zile. Efectul de corectie a ceacanelor se datoreaza atat umplerii cat si restructurarii tesuturilor din zona respectiva produsa de acidul hialuronic in timp.Rezultatele sunt deosebite si recomandam aceasta metoda .

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic (Redensity2) se poate asocia cu:

marirea pometilor cu acid hialuronic( Aliaxin)

blefaroplastie superioara si inferioara

liftingul sprancenelor cu fire Silhouette Soft

-stergerea ridurilor de expresie cu toxina botulinica (Vistabel-Botox)

-marirea buzelor

tratment cearcane

tratament cearcane

-terapie Vampir ( terapie PRP), terapia Dracula

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic( Aliaxin)

liftingul facial chirurgical si nechirurgical

-marirea buzelor cu acid hialuronic (Aliaxin)

Pentru a obtine informatii puteti solicita o programare la Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina  la

Clinica Zone Medical Estet

Bucuresti

Tel :0213340080 sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro