Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic  este una dintre cele mai moderne metode de tratament nechirurgical utilizate in aceasta perioada de Dr.Eugen Turcu la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Indicatia de utilizare a acidului hialuronic  pentru tratamentul nechirurgical al cearcanelor este pusa numai dupa o evaluare din punct de vedere estetic a pacientei.Aceasta evaluare are loc in momentul consultatiei.Tratamentul este numai una dintre posibilitatile terapeutice de corectie a cearcanelor utilizate de Dr.Eugen Turcu la clinica sa.

Atenuarea cearcanelor prin injectarea de acid hialuronic ) se face in una sau mai multe etape spatiate la intervale de 3-6 luni pana la obtinerea unui rezultat definitiv. Nu se recomanda injectarea a mai mult de 1 ml Redensity2 intr-o singura etapa indiferent de adancimea santului(cearcanelor). Injectarea este putin dureroasa deoarece produsul contine si  anestezic local dar pot apare echimoze care dispar in 7-10 zile. Efectul de corectie a ceacanelor se datoreaza atat umplerii cat si restructurarii tesuturilor din zona respectiva produsa de acidul hialuronic in timp.Rezultatele sunt deosebite si recomandam aceasta metoda .

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic se poate asocia cu:

marirea pometilor cu acid hialuronic

blefaroplastie superioara si inferioara

liftingul sprancenelor cu fire

-stergerea ridurilor de expresie

-marirea buzelor

tratment cearcane

tratament cearcane

-terapie Vampir ( terapie PRP), terapia Dracula

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

liftingul facial chirurgical si nechirurgical

-marirea buzelor cu acid hialuronic

Pentru a obtine informatii puteti solicita o programare la Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina  la

Clinica Zone Medical Estet

Bucuresti

Tel :0213340080 sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro