Tratamentul Celulitei cu Jalupro

Utilizam o formula specifica care contine aminoacizi si acid hialuronic in concentratii optime pentru stimularea metabolismului celular si productia de colagen la nivelul pielii.Tratamentul de revitalizare  este recomandat in tratamentul celulitei prin imbunatatirea fermitatii si elasticitatii cutanate, cresterea gradului de hidratare si imbunatatirea texturii pielii.

Acest compus este indicat pentru tratamentul vergeturilor si celulitei din zona abdomenului, bratelor si coapselor si rejuvenarea decolteului. In urma acestui tratament pielea devine mai catifelata,stralucitoare si cu o structura mai omogena. Tratamentul implica 4 sedinte ( la interval de 1 saptamina fiecare) si repetarea procedurii dupa 6-12 luni pentru mentinerea rezultatului.

Indicatia pentru aceasta procedura se pune in momentul consultatiei cand se face o evaluare obiectiva a fiecarei paciente. Contraindicatiile se stabilesc in functie de consultul efectuat de chirurgul plastician. Tratamentul celulitei se poate asocia daca este necesar si cu proceduri de lipoaspiratie a grasimii localizate sau regenerare cutanata  prin terapie Vampir.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va programati la o consultatie la secretariatul Clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0213340080 , 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro