Celulita – Tratament Celulita

Celulita reprezinta o problema  majora pentru femeia moderna,  afectand  in mod frecvent femeile dupa virsta de 20 ani. Exista multiple variante de tratament celulita.

tratament celulitaLa ora actuala nu se cunoaste  o cauza precisa a celulitei, dar s-a observat ca exista unii factori care o determina printre care : factorul genetic care asociat cu factorii hormonali fac ca aceasta maladie sa debuteze la virste destul de tinere, variatiile de greutate, probleme la nivelul microcirculatiei.

Toti acesti factori determina   ruptura benzilor de colagen atasate la nivelul pielii care permit grasimii sa hernieze conferand un aspect total inestetic.

Tratament celulita

Mezoterapia este un tratament nechirurgical eficace in reducerea celulitei. Ea consta in microinjectarea la nivelul zonelor afectate de celulita a unui amestec se substante naturale cu rol in stimularea reducerii depozitelor de grasime, ameliorarea aspectului pielii de “coaja de portocala” si stimularea tonifierii pielii.

Efectele mezoterapiei sunt de imbunatatire a circulatiei locale , de tonifiere a pielii, de dizolvare a excesului de grasime din zona dorita.
O alta modalitate de tratament este terapia vampir. Sunt necesare 3 sedinte spatiate la 1 luna interval apoi cate o sedinta de intretinere la 6 luni.

  Tratament celulita- Avantaje

–    Nu are reactii alergice
–    Nu prezinta efecte secundare
–    Nu prezinta contraindicatii
–    Nu interactioneaza cu alte medicamente
–    Nu necesita recuperare

Efectul local al mezoterapiei este de : lipoliza (reducere a depozitelor de grasime), suport metabolic de refacere a tesurilor cu imbunatatirea circulatiei locale si drenaj limfatic.

Celulita – Indicatii de tratatment

Eficienta tratamentului a fost dovedita atit in combaterea celulitei difuze cu aspect omogen cit si a adipozitatilor localizate de la nivelul coapselor si abdomenului.

celulitacelulita

Cate sedinte de tratament sunt necesare?

Protocolul terapeutic este individualizat si se stabileste in urma unei consultatii.

Mezoterapia este o excelenta metoda de lupta impotriva micilor depozite de grasime refractare la diete sau sport, a imbunatatire aspectului local al pielii determinat de celulita precum si de prevenire a depunerilor locale de grasime.

Pentru detalii suplimentare si programari consultatii contactati-ne :

CLINICA ZONE MEDICAL ESTET

www.chirurgie-estet.ro

tel : 021.334.00.80, 0761640626

e-mail : info@clinicaestet.ro[/vc_column_text][/vc_column]

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP

[/vc_row]