Medicina Estetica

 • MARIREA BUZELOR (Acid Hialuronic,Grasime) . Sint prezentate diferite tehnici de marire a buzelor cu Acid Hialuronic (ALIAXIN ,Teosyal Kiss ). Alegerea metodei se face in urma consultatiei si evaluarii individuale tinind cont de dorinta pacientei si de posibilitatile tehnice…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL CU FIRE DE SUSPENSIE (SILHOUETTE SOFT). Acest lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie este o procedura minim invaziva cu timp de recuperare rapid si rezultate estetice deosebite. Tehnica nu lasa cicatrici si este folosita cu succes pentru liftingul tuturor zonelor faciale si ale gatului…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENT LASER. Tratamentul dilatatiilor vasculare de la nivelul pielii (venectazii, angiectazii), epilare laser definitiva, rejuvenare faciala Genesis si Titan, tratamentul cuperozei si cicatricilor dupa acnee…Click pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENTUL RIDURILOR CU ACID HIALURONIC . Procedee moderne de stergere a ridurilor prin microinjectii cu acid hialuronic. Deosebit de diversificat Teosyal permite corectia ridurilor mari ,adinci ( Teosyal Deep Line), corectia ridurilor fine ( Teosyal First Line), marirea buzelor ( Teosyal Kiss) …(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE CU TOXINA BOTULINICA (BOTOX) . Tratamentul eficace al ridurilor de expresie faciale se face cu toxina botulinica tip A – VISTABEL ( Botox). Toxina botulinica este utilizata pentru tratamentul ridurilor glabelare (intersprincenoase), ridurilor frontale,ridurilor de la coltul ochilor ..(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIFTINGUL FACIAL NECHIRURGICAL .  Lifting-ul de week-end, procedura nechirurgicala de reintinerire faciala (lifting tridimensional cu fire de suspensie)…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • PEELING CHIMICPeelingul chimic cu TCA (acid tricloracetic) in tratamentul cicatricilor dupa acnee, varicela, riduri fine si pete (hipercromii). Se poate asocia cu: injectarea de acid Hialuronic,  Toxina botulinica ( Botox), blefaroplastie.…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • MEZOTERAPIE FACIALA  .  Pentru tratarea si incetinirea acestui fenomen este utilizata tehnica mezoliftului –reintinerire faciala nechirurgicala-care presupune microinjectarea unui amestec de produse naturale care stimuleaza regenerarea tegumentara din profunzime catre suprafata.Se poate asocia cu peeling chimic, injectare de toxina botulinica, tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, marirea buzelor cu acid hialuronic…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENT CADEREA PARULUI (HAIRCARE). TRATAMENT ALOPECIE. Exista in prezent multiple variante de tratament pentru caderea parului ( tratament alopecie) cu rezultate mai mult sau mai putin bune.Tratamentul pentru caderea parului(tratamentul alopeciei) este un tratament complex care se adreseaza atat cauzei cat si efectului acesteia(caderea parului).
 • TRATAMENTUL CELULITEI PRIN MEZOTERAPIE . Celulita reprezinta o problema pentru femeia moderna, afectind in mod frecvent femeile dupa virsta de 20 ani. La ora actuala nu se cunoaste o cauza precisa a celulitei, dar s-a observat ca exista unii factori care o determina…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • BIOREVITALIZAREA FACIALA CU JALUPRO ( L- AMINOACIZI SI ACID  HIALURONIC). Metoda de revitalizare cutanata etapizata in sedinte utilizand aminoacizi si acid hialuronic ce stimuleaza sinteza de colagen la nivelul pielii ( CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • REJUVENAREA ORGANELOR GENITALE EXTERNE  FEMININE  (REJUVENAREA LABIO-VAGINALA).Sint prezentate diferite metode de rejuvenare chirurgicala si nechirurgicala ale organelor genitale externe feminine . (Click pe titlu pentru a citi articolul)
 • REJUVENAREA MAINILOR (REINTINERIREA MAINILOR) prin lipofilling( injectarea de grasime proprie), tratament JALUPRO, mezoterapie, injectii cu acid hialuronic( Teosyal), peeling chimic…Detalii aflati citind acest articol. (CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENTUL CEARCANELORSunt prezentate principalele metode de tratament chirurgical si nechirurgical ale cearcanelor:blefaroplastie cu cantoplastie, injectii cu grasime si acid hialuronic, tratament Jalupro, peeling chimic…( CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIFTINGUL FACIAL LICHID.   Una dintre cele mai moderne tehnici de lifting facial nechirurgical utilizate in clinica Zone Medical Estet din Bucuresti ( CLICK pe titlu pentru a citi mai mult)
 • REJUVENAREA FACIALA CU REGENYAL BIOEXPANDER. Bio-Revolumetria faciala este o categorie inovatoare de tratamente nechirurgicale injectabile  avand drept scop rejuvenarea faciala prin corectia volumului si restructurarea biologica a tesuturilor faciale. Urmarind principiiile naturaletei si minimei invazivitati , bio-revolumetria faciala  reprezinta cea mai moderna metoda de anti-aging facial.( CLICK pe titlu pentru a citi mai mult)
 • TRATAMENTUL  RIDURILOR  CU REGENYAL IDEA. Este un concept nou de tratament a ridurilor medii sau profunde si de refacere a volumetriei etajului mediu sau inferior al fetei utilizand un compus purificat pe baza de acid hialuronic cross linkat. ( CLICK pe titlu pentru a citi mai mult)
 • TRATAMENTUL TRANSPIRATIEI (HIPERHIDROZEI) AXILARE.   In clinica Zone Medical Estet din Bucuresti , Dr.Eugen Turcu practica reducerea hipersudoratiei axilare (hiperhidroza) folosind toxina botulinica ( Vistabel).  (Click pe titlu pentru a citi mai mult…)
 • TRATAMENTUL CELULITEI CU JALUPRO WS.Este un tratament combinat ce contine aminoacizi si acid hialuronic foarte eficient in combaterea celulitei de la nivelul abdomenului, coapselor si bratelor si revitalizarea decolteului (Click pe titlu pentru a citi mai mult…)
 • REJUVENAREA BARBIEI (MENTONULUI) SI A LINIEI MANDIBULARE. Sunt utilizate diferite procedee: reodelare cu acid hialuronic, lifting facial chirurgical sau nechirurgical cu fire Silhouette Soft, terapie Vampir ( PRP), mezoterapie faciala.( CLICK pe titlu pentru a citi mai mult…)

Medicina estetica. Clinica chirurgie estetica, chirurgie estetica bucuresti, clinica estetica bucuresti , operatie estetica, chirurgie estetica, marirea buzelor , peeling chimic, mezoterapie, revitalizare Jalupro, rejuvenare organe genitale feminine, rejuvenarea mainilor, tratamentul cearcanelor, lifting facial lichid, Regenyal, Redensity II,tratamentul transpiratiei(hiperhidrozei), tratament celulita

fata