Liftingul Facial Lichid

Lifting Facial Lichid

Lifting facial lichid – metoda inovatoare de rejuvenare estetica globala a fetei. Un lifting facial lichid este o tehnica de injectare de umplere cu fillere dermice avansate, cum ar fi  Teosyal pentru a ridica și contura structurile faciale ptozate. Pe masura ce imbatranim, fata incepe sa-si piarda colagenul si elastina, care contribuie la deformarea caracteristicilor faciale. Pierderea de volum și lifting facial lichid pretelasticitate  a structurilor faciale, de asemenea, duce la formarea de riduri si falduri.

 Lifting facial lichid – Obiective

– Remodelarea proeminentelor a caror volum s-a pierdut.
-Umplerea ridurilor si a defectelor de volum la nivelul fetei.
– Restabilirea curbelor naturale a structurilor faciale.

Pacientele noastre sunt foarte multumite de rezultatul acestui lifting facial lichid asociat sau nu cu celelalte proceduri estetice chirurgicale si nechirurgicale.

In realizarea acestui tip de lifting facial apelam la cea mai performanta gama de fillere cu acid hialuronic Teosyal. Aceasta gama cuprinde diferite tipuri de acid hialuronic utilizate individual pentru anumite zone ale fetei.

Indicatia pentru aceasta procedura se pune pe baza unei analize faciale 3D. aceasta analiza se realizeaza in momentul consultatiei. Consultatia dureaza in medie 30-45 minute si va lamuri toate aspectele legate de aceasta procedura.

Cum se realizeaza liftingul facial lichid?

In primul rand folosim doua tipuri de produse. Toxina botulinica si acidul hialuronic.

Toxina botulinica este un miorelaxant cu actiune periferica care actioneaza prin blocarea anumitor neuro-receptori. Adica produce blocarea impulsurilor nervoase catre toti muschii in care a fost injectata  determinand o paralizie temporara. Asta inseamna ca unii muschi se relaxeaza in timp ce altii se contracta, astfel pielea se intinde, ridurile dinamice dispar si anumite structuri se ridica.

Acidul hialuronic actioneaza prin umplerea, ridicarea si augmentarea concomitenta a structurilor faciale ptozate (cazute). De asemenea are un efect intens de rehidratare si restructurare a regiunii in care a fost injectat. Astfel dupa injectare veti observa nu doar o remodelare naturala si armonica la nivel facial ci si ca ca aveti si mai putine riduri si linii fine iar pielea dvs. pare mai tanara, mai uniforma si mai hidratata.

Folosind ambele produse obtinem un lifting facial lichid si totodata o rejuvenare faciala globala. La final se obtine un rezultat care lumineaza si reda aspectul tanar intregii fețe si care se mentine in medie 9-12 luni.

Procedura se realizeaza cu anestezie locala utilizand o crema anestezica cu liidocaina care se aplica pe fata timp de 30 minute. Dupa acest interval se pot realiza procedurile fara nici un fel de inconvenient pentru pacienta. Post procedura se recomanda evitarea razelor solare, calorice si UV, saunei si solarului pentru cel putin 10 zile. Totodata se recomanda precautii si la alte proceduri estetice. Cereti totdeauna sfatul chirurgului estetician!

La Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti, sub îndrumarea Dr. Eugen Turcu, liftingul facial lichid reprezintă o procedură inovatoare, ce promite rezultate impresionante în domeniul rejuvenării faciale. Această tehnică minim invazivă este o alternativă modernă la procedurile chirurgicale, fiind ideală pentru pacienții care doresc să obțină un aspect întinerit, dar fără a recurge la bisturiu. Dr. Eugen Turcu, cu o experiență vastă în estetică medicală, utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a asigura pacienților rezultate naturale și durabile, prin stimularea producției de colagen și îmbunătățirea elasticității pielii.

Liftingul facial lichid efectuat la Clinica Zone Medical Estet implică utilizarea unor filler-e dermice bazate pe acid hialuronic și alte substanțe biocompatibile, ce sunt injectate strategic în anumite zone ale feței pentru a reda volumul pierdut și pentru a atenua liniile fine și ridurile. Dr. Eugen Turcu pune un accent deosebit pe personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient în parte, înțelegând că fiecare chip este unic și necesită o abordare meticuloasă. Astfel, fiecare procedură este adaptată pentru a se potrivi perfect cu caracteristicile individuale și pentru a asigura cele mai satisfăcătoare rezultate.

În concluzie, liftingul facial lichid reprezintă o soluție excelentă pentru pacienții care își doresc un aspect odihnit și întinerit, fără a suporta disconfortul și timpul de recuperare asociat intervențiilor chirurgicale. Dr. Eugen Turcu și echipa sa de la Clinica Zone Medical Estet sunt dedicați excelenței în serviciile de estetică medicală, oferind pacienților o experiență personalizată și rezultate de înaltă calitate, prin aplicarea celor mai sigure și eficiente metode de lifting facial lichid.

Proceduri asociate

blefaroplastie superioara

-blefaroplastie inferioara

toxina botulinica

-peeling chimic

lifting facial lichid pret-marirea (ascensionarea) pometilor cu acid hialuronic

marire buze 

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

mezoterapie faciala

terapie Vampir

Liftingul facial lichid are indicatiile sale specifice si nu se substituie liftingului chirurgical clasic. Avantajele, dezavantajele, indicatiile si contraindicatiile acestui tip de lifting se discuta cu pacienta la consultatie. Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau cu sedare intravenoasa  in functie de indicatiile puse de chirurgul plastician.

Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l urmati daca doriti sa apelati la un astfel de lifting facial nechirurgical. Daca necesitati analize si explorari suplimentare, ele vor fi precizate in momentul consultatiei. Obtinerea informatiei este esentiala pentru a ajunge la un bun rezultat estetic.

Contraindicatii lifting facial lichid

  • infectii localizate la nivelul fetei sau infectiii generalizate
  • afectiuni hematologice
  • boli neoplazice in tratament cu chimioterapice
  • afectiuni autoimune (sclerodermie, lupus eritematos, dermatomiozita)
  • afectiuni psihice sau tratament cu substante psihotrope

lifting facial lichid pretPentru informatii suplimentare contactati

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Clinica Zone Medical EstetBucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.clinicaestet.ro 

www.orl-bucuresti.ro