Lifting Facial Lichid

Lifting facial lichid . Lifting facial nechirurgical cu TEOSYAL. Clinica Medicina Estetica Bucuresti, lifting facial lichid.

Lifting facial lichid – metoda inovatoare de rejuvenare estetica globala a fetei. Pe masura ce imbatranim, fata incepe sa-si piarda colagenul si elastina, care contribuie la deformarea caracteristicilor faciale. Pierderea de volum și lifting facial lichidelasticitate  a structurilor faciale, de asemenea, duce la formarea de riduri si falduri. Un facelift lichid (lifting facial lichid)este o tehnica de injectare de umplere cu fillere dermice avansate, cum ar fi  Teosyal pentru a ridica și contura structurile faciale ptozate. Un lifting nechirurgical lichid poate fi realizat pentru a obtine următoarele:

– Remodelarea proeminentelor a caror volum s-a pierdut
-Umplerea ridurilor si a defectelor de volum la nivelul fetei
– Restabilirea curbelor naturale a structurilor faciale

Pacientele noastre sunt foarte multumite de rezultatul acestui lifting facial lichid asociat sau nu cu celelalte proceduri estetice chirurgicale si nechirugicale.

In realizarea acestui tip de lifting facial apelam la cea mai performanta gama de fillere cu acid hialuronic-TEOSYAL , fabricat de TEOXANE la Geneva. Gama TEOSYAL cuprinde diferite tipuri de acid hialuronic utilizate individual lifting facial lichidpentru anumite zone ale fetei. In acest sens utilizam in clinica noastra Teosyal Redensity 2 pentru remodelarea cearcanelor, Teosyal Global si Deep Line pentru tratamentul ridurilor faciale, Teosyal UltraDeeep sau Ultimate pentru remodelarea si ascensionarea pometilor si  nu in ultimul rand redefinirea liniei mandibulare. Abordarea ridurilor fine se face cu Teosyal Redensity 1 sau cu Teosyal First Line.

Liftingul facial lichid cu TEOSYAL se poate asocia si cu altew proceduri de tipul:

blefaroplastie superioara

-blefaroplastie inferioara

Botox

marirea buzelor cu Teosyal Kiss

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie Silhouette Soft

mezoterapie faciala

terapie Vampir

Liftingul facial lichid are indicatiile sale specifice si nu se substituie liftingului chirurgical clasic. Avantajele , dezavantajele. Indicatiile si contraindicatiile acestui tip de lifting se discuta cu pacienta la consultatie.Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau cu sedare intravenoasa  in functie de indicatiile puse de chirurgul plastician.

Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l urmati daca doriti sa apelati la un astfel de lifting facial nechirurgical. Daca necesitati analize si explorari suplimentare,ele vor fi precizate in momentul consultatiei.Obtinerea informatiei este esentiala pentru a ajunge la un bun rezultat.

Pentru informatii suplimentare contactati Dr. Eugen Turcu

cats1Clinica Zone Medical EstetBucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro

fata