Lifting Facial Lichid

Lifting facial lichid . Lifting facial nechirurgical . Clinica Medicina Estetica Bucuresti, lifting facial lichid.

Lifting facial lichid – metoda inovatoare de rejuvenare estetica globala a fetei. Pe masura ce imbatranim, fata incepe sa-si piarda colagenul si elastina, care contribuie la deformarea caracteristicilor faciale. Pierderea de volum și lifting facial lichid pretelasticitate  a structurilor faciale, de asemenea, duce la formarea de riduri si falduri. Un facelift lichid (lifting facial lichid)este o tehnica de injectare de umplere cu fillere dermice avansate, cum ar fi  Teosyal pentru a ridica și contura structurile faciale ptozate. Un lifting nechirurgical lichid poate fi realizat pentru a obtine următoarele:

– Remodelarea proeminentelor a caror volum s-a pierdut
-Umplerea ridurilor si a defectelor de volum la nivelul fetei
– Restabilirea curbelor naturale a structurilor faciale

Pacientele noastre sunt foarte multumite de rezultatul acestui lifting facial lichid asociat sau nu cu celelalte proceduri estetice chirurgicale si nechirugicale.

In realizarea acestui tip de lifting facial apelam la cea mai performanta gama de fillere cu acid hialuronic , fabricat  la Geneva. Aceasta gama cuprinde diferite tipuri de acid hialuronic utilizate individual pentru anumite zone ale fetei.

Liftingul facial lichid  se poate asocia si cu altew proceduri de tipul:

blefaroplastie superioara

-blefaroplastie inferioara

-toxina botulinica

marirea buzelor 

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

mezoterapie faciala

terapie Vampir

Liftingul facial lichid are indicatiile sale specifice si nu se substituie liftingului chirurgical clasic. Avantajele , dezavantajele. Indicatiile si contraindicatiile acestui tip de lifting se discuta cu pacienta la consultatie.Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau cu sedare intravenoasa  in functie de indicatiile puse de chirurgul plastician.

Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l urmati daca doriti sa apelati la un astfel de lifting facial nechirurgical. Daca necesitati analize si explorari suplimentare,ele vor fi precizate in momentul consultatiei.Obtinerea informatiei este esentiala pentru a ajunge la un bun rezultat.

Pentru informatii suplimentare contactati Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica

Clinica Zone Medical EstetBucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro

fata