Despre clinica

Dr-Turcu-1-285x380Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit .Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate : chirurgie plastica estetica si otorinolaringologie (ORL) .Frumusetea este in ochii celui care o priveste dar in acelasi timp si un atribut personal.Dorinta de imbunatatire a esteticului este o dorinta fireasca a oricarei persoane. Prin experienta noastra incercam sa imbunatatim aspectul estetic  punind accentual pe  calitatea actului medical, seriozitatea  si confidentialitatea profesionala si nu in ultimul rand siguranta pacientului. In clinica noastra abordam  chirurgia estetica   si medicina estetica  a fetei  prin :   lifting facial   chirurgical si nechirurgical ,   rinoplastie , blefaroplastie ,   lipofilling  facial,   peeling chimic,  otoplastie ,  tratamentul ridurilor  ,   lifting de sprancene ,  terapia “Vampir” ( terapia PRP)mezoterapie faciala   si  marirea buzelor  .

  Un alt domeniu al activitatii noastre este chirurgia estetica  a sanilor ce implica  marirea sanilor  ( augmentarea mamara ) cu  implanturi mamare   , remodelare prin  ridicarea sanilor mastopexie sau lifting mamar ) sau  micsorarea sanilor   ( reductie mamara ) si nu in ultimul rand corectia mameloanelor si asimetriilor mamare .
Abordam de asemenea chirurgia estetica corporala prin   liposuctie lipoaspiratie),   lipofilling abdominoplastie ,   marirea  feselor   si tratamentul celuliteilocalizate prin   mezoterapie  corporala.La toate acestea se adauga si  chirurgia estetica a labiilor mici  ( labioplastie ) , refacerea virginitatii (  himenoplastie ) dar si alte metode de tratament individualizate in functie de specificul fiecarei paciente. In clinica abordam si toate interventiile specifice chirurgiei plastice  si reconstructive (  cicatrici malformatii chirurgia mainii,  sechele cicatriceale dupa arsuri ,  tumori cutanate si de parti moi , chirurgia reconstructiva a sanilor dupa neoplasme mamare operate).

Departamentul ORL al clinicii Zone Medical Estet   este coordonat de Dr. Mirela Turcu   , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie.

Clinica ORL este dotata cu o unitate  ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie , videofibroscop si instrumentar performant.Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Metodele moderne de diagnostic utilizate (  videoendoscopie,    audiometrie ) permit un tratament adecvat al afectiunilor urechii ( otita  acuta si  otita cronica ) ,afectiunilor rinosinusale( rinita acuta  si  cronica ,     sinuzita acuta ,   sinuzita cronica ), afectiunilor faringolaringiene ( faringita acuta  si  cronica,    laringita ) .

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport(rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).

Consultatiile de chirurgie estetica  si consultatiile orl  se programeaza telefonic   la secretariatul  clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile cliniciiZone Medical ESTET .

chirurgie estetica           28         

Profesionalismul,seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre.Clinica Zone Medical ESTET ,prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne  a caror eficienta a fost probata  de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica ( chirurgie estetica si ORL ) sint certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.

4554-300x199 64-300x199

Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:
chirurgie plastica si estetica
-otorinolaringologie(O.R.L.)
-estetica medicala nechirurgicala faciala si corporala.(medicina estetica)

74       84        95

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva ,Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de 17 ani in chirurgia plastica .Dr Eugen.Turcu  este proprietarul  si managerul general al clinicii.

105-300x225   113-300x199    123-300x199

Clinica,este structurata pe  trei nivele(parter si doua etaje),pe o suprafata de 500 metri patrati si are facilitati medicale multiple,circuite si dotari conform normativelor CE.

132-300x199   142-300x199  152-300x199

Personalul clinicii este format din:
-2 medici  (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
-1 medic specialist ORL
-1 medic primar anestezie –terapie intensiva
-1 medic hematologie clinica
-asistenta medicala sefa
-3 asistente medicale terapie intensiva
-asistenta receptionera
-infirmiere si personal auxiliar

-serviciu financiar contabil

162-300x199       18-300x199

Clinica are in componenta:
-sali de asteptare si birou de receptie,
-spatiu relaxare
-bloc operator(sala de interventii chirurgicale,salon ATI postoperator dotate cu circuit gaze medicale Silbermann ,grupuri sanitare,vestiare , serviciu de presterilizare si sterilizare) .
-doua sali de tratamente si interventii chirurgicale  (ambulator) situate la nivelurile 2 si 3 ale cladirii.
-3 cabinete de consultatii(chirurgie plastica-estetica si ORL)
-cabinet audiometrie

-cabinet videoendoscopie rinofaringolaringiana
-5 grupuri sanitare
-2 saloane pacienti
-oficii,vestiare,camere tehnice.

191   201  212

Cabinetele de consultatii,spatioase si elegante,  mobilate modern  , creeaza o atmosfera placuta si relaxata.Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.
Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio,Tv-plasma, telefon, acces la internet si sint prevazute cu grupuri sanitare  proprii.Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern,cuptor cu microunde,aragaz,frigider ,filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.  Blocul operator  are in compozitie  sala de interventii chirurgicale dotata cu aparatura  moderna si  performanta,circuit propriu de gaze medicale Silbermann ,lampa profesionala de operatii  Starled iar serviciul de presterilizare si sterilizare este conectat direct cu blocul operator.

231-300x200  27-300x200  241-300x225  251-300x225  26-300x200DSCN4603DSCN4601 - CopyDSCN4600

Cabinetele de consultatii,spatioase si elegante,  mobilate modern  , creeaza o atmosfera placuta si relaxata.Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.
Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio,Tv-plasma, telefon, acces la internet si sint prevazute cu grupuri sanitare  proprii.Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern,cuptor cu microunde,aragaz,frigider, filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport(rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).
Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu   unit ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie,videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.Diagnosticul afectiunilor ORL se fac prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.
Consultatiile de chirurgie plastica – estetica   si evaluarile pentru tratamentele estetice nechirurgicale  se fac de asemenea cu programare telefonica   la biroul de receptie al clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET .

Pentru PROGRAMARI contactati secretariatul  Clinicii Zone Medical ESTET  :
Tel:   021.334.00.80,   0761.640.626
Email:  info@clinicaestet.ro
www.clinicaestet.ro  
www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

www.estetica-faciala.ro