Despre clinica

Dr. Eugen TurcuClinica Zone Medical Estet este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit . Activitatea clinicii este coordonata de Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica si estetica , Doctor in Medicina cu o experienta de peste 23 ani in chirurgia plastica.

Clinica Zone Medical ESTET

Este o clinica de specialitate : chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL) . Frumusetea este in ochii celui care o priveste dar in acelasi timp este si un atribut personal. Dorinta de imbunatatire a esteticului este dorinta fireasca a oricarei persoane. Prin experienta noastra incercam sa imbunatatim aspectul estetic  punind accentul pe  calitatea actului medical, seriozitate  si confidentialitate profesionala si nu in ultimul rand siguranta pacientului. In clinica noastra abordam  chirurgia estetica   si medicina estetica  a fetei  prin :   lifting facial   chirurgical si nechirurgical , otoplastie,   rinoplastie , blefaroplastie ,   lipofilling facial,   peeling chimic,  otoplastie tratamentul ridurilor de expresie  , tratament acnee, lifting de sprancene , terapia “Vampir” ( terapia PRP) ,  mezoterapie faciala si  marirea buzelor  .

   Chirurgia estetica  a sanilor

Implica  marirea sanilor  ( augmentarea mamara ) cu  implanturi mamare , tratament ginecomastie  , remodelare prin  ridicarea sanilor ( mastopexie sau lifting mamar ) sau  micsorarea sanilor   ( reductie mamara ) si nu in ultimul rand corectia mameloanelor si asimetriilor mamare .

Chirurgia estetica corporala

Prin liposuctie ( lipoaspiratie) , lipofilling ,  abdominoplastie ,   marirea  feselor   si tratamentul celulitei localizate prin mezoterapie  corporala. La toate acestea se adauga si  chirurgia estetica a labiilor mici  ( labioplastie ) , refacerea virginitatii (  himenoplastie ) dar si alte metode de tratament individualizate in functie de specificul fiecarei paciente. In clinica abordam si toate interventiile specifice chirurgiei plastice  si reconstructive ( cicatrici ,  malformatii ,  chirurgia mainii, paralizie faciala, boala Dupuytren , sindrom de canal carpian, sechele cicatriceale dupa arsuri , tumori cutanate si de parti moi , chirurgia reconstructiva a sanilor dupa neoplasme mamare operate).

Departamentul ORL  al Clinicii Zone Medical Estet

Este coordonat de Dr. Mirela Turcu  , medic specialist otorinolaringologie, membra a societatii nationale de ORL si a societatii nationale de rinologie.

Clinica ORL este dotata cu o unitate  ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie , videofibroscop si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii. Diagnosticul afectiunilor ORL se face prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Metodele moderne de diagnostic utilizate (  videoendoscopie, audiometrie ) permit un tratament adecvat al afectiunilor urechii ( otita  acuta si  otita cronica ) , afectiunilor rinosinusale( rinita acuta  si  cronica , sinuzita acuta , sinuzita cronica ), afectiunilor faringolaringiene ( faringita acuta  si  cronica, laringita ) .

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport (rezervare prealabila cu 2-3 zile inainte).

Consultatiile de chirurgie estetica si ORL

Se programeaza telefonic   la secretariatul  clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical Estet .

chirurgie estetica           clinica Dr.Turcu          chirurgie estetica

Profesionalismul, seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre. Clinica Zone Medical ESTET , prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL, asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne  a caror eficienta a fost probata  de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica ( chirurgie estetica si ORL ) sunt certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.

clinica estetica Zone Medical Estet

Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:
– chirurgie plastica si estetica
otorinolaringologie (O.R.L.)
medicina estetica

clinica estetica Bucuresti       Clinica Dr.Eugen Turcu       

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva , Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de peste 23 ani in chirurgia plastica si estetica. Dr.  Eugen Turcu  este proprietarul  si managerul  clinicii.

clinica estetica   Zone Medical Estet    Zone Medical Estet

Clinica este structurata pe  trei nivele (parter si doua etaje), pe o suprafata de 500 metri patrati si are facilitati medicale multiple, circuite si dotari conform normativelor CE.

consultatie Dr.Turcu   consultatie chirurgie estetica  clinica estetica Dr.Eugen Turcu

Personalul clinicii este format din:

-2 medici  (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
-1 medic specialist ORL
-1 medic primar anestezie –terapie intensiva
– asistente medicale terapie intensiva
-asistenta receptionera
-infirmiere si personal auxiliar

-serviciu financiar contabil

tratament chirurgie estetica       Clinica dr.Eugen Turcu Bucuresti

Clinica are in componenta:

-sali de asteptare si birou de receptie,
-spatiu relaxare
-trei sali de tratamente si interventii chirurgicale  (ambulator-anestezie locala)) situate la nivelurile 1 si 2 ale cladirii.
-3 cabinete de consultatii(chirurgie plastica-estetica si ORL)
-cabinet audiometrie-cabinet videoendoscopie rinofaringolaringiana
-5 grupuri sanitare
-2 saloane pacienti
-oficii, vestiare, camere tehnice.

Clinica Dr.Eugen Turcu   Clinica Zone Medical Estet 

Cabinetele de consultatii, spatioase si elegante,  mobilate modern  , creeaza o atmosfera placuta si relaxata .Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului de aceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.
Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio, Tv-plasma, telefon, acces la internet si sunt prevazute cu grupuri sanitare  proprii. Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern, cuptor cu microunde, aragaz, frigider , filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.  Blocul operator  are in compozitie  sala de interventii chirurgicale (ambulator-anestezie locala) dotata cu aparatura  moderna si  performanta, circuit propriu de gaze medicale Silbermann  , lampa profesionala de operatii  Starled iar serviciul de presterilizare si sterilizare este conectat direct cu blocul operator.

Toate interventiile care necesita internare si anestezie generala se realizeaza in colaborare cu Spitalul Victoria ( Spitalul MEDAS) aflat intr-o locatie ultracentrala ( Piata Victoriei , Bucuresti).

Clinica Dr.Turcu    tratamente estetice Zone Medical Estet  endoscopie Zone Medical Estet  Clinica Zone Medical EstetChirurgie Estetica Bucurestichirurgie plastica Dr.Eugen Turcuclinica chirurgie plastica Dr.Eugen Turcu

Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu   unit ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie, videofibroscop MEDVISION si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii. Diagnosticul afectiunilor ORL se fae prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.
Consultatiile de chirurgie plastica – estetica   si evaluarile pentru tratamentele estetice nechirurgicale  se fac de asemenea cu programare telefonica  la biroul de receptie al clinicii.
Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intampinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET .

Pentru PROGRAMARI contactati secretariatul  Clinicii Zone Medical ESTET  :
Tel:   021.334.00.80,   0761.640.626
Email:  info@clinicaestet.ro
www.clinicaestet.ro  
www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

www.estetica-faciala.ro