Lifting mamar – Ridicarea sanilor – Mastopexie

lifting mamar pret Mastopexia (operatie ridicare sani sau lifting mamar) este interventia chirurgicala  estetica care urmareste ridicarea sanilor cazuti, rezolvarea asimetriilor si obtinerea unor sani frumosi, cat mai apropiati de forma naturala. Daca pacienta doreste concomitent si o marire a sanilor se poate practica de asemenea si augmentare cu implant mamar sau lipofilling sani.

Lifting Mamar – Ridicare Sani – Consultatia

La consultatia preoperatorie pentru operatia de ridicare a sanilor  chirurgul plastician discuta cu pacienta etapele interventiei chirurgicale, pozitionarea cicatricilor postoperatorii si perioada de reabilitare. Tot in momentul consultatiei la clinica noastra din Bucuresti se stabilesc si detaliile legate de lifting mamar pret precum si recomandari postoperatorii. Evaluarea preoperatorie efectuata in momentul consultatiei este esentiala si importanta in evitarea posibilelor riscuri si complicatii postoperatorii.

Ridicarea Sanilor – Investigatii

• Analize uzuale de laborator
• Radiografie pulmonara
• Electrocardiograma si consultul cardiologic
• Ecografie mamara sau mamografie
• Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei de ridicare a sanilor.
• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni – diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente.

• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale o luna preoperator si fumatul cu cel putin 14 zile inainte de interventia chirurgicala de ridicare a sanilor.

ridicare sanilorOperatie ridicarea sanilor (mastopexie)

Se realizeaza sub anestezie generala sau locala (ptozele foarte mici). Operatia  dureaza in medie 2- 3 ore in urma careia va rezulta o cicatrice circulara in jurul areolei, una verticala si o cicatrice in sant (in anumite situatii).

In ptozele de gradul I daca pacienta doreste si o marire a sanilor aceasta se poate efectua printr-o operatie de augmentare mamara cu  implanturi mamare, obtinandu-se doar o cicatrice mica de 4-5 cm in santul submamar. Exista mai multe tehnici chirurgicale ce pot fi aplicate pentru ridicarea sanilorridicarea sanilor. Alegerea uneia sau alteia dintre acestea depinde de gradul de ptozare a sanilor. Uneori  , mastopexia poate fi asociata si cu lipofillingul mamar.
Internarea este de 1 zi, pansamentul utilizat va fixa sanii ridicati in noua pozitie. Firele se extrag la 12-14 zile iar purtarea bustierei este obligatorie timp de 6 saptamani de la operatie (ridicarea sanilor).
Complicatiile posibile postoperatorii si evolutia postoperatorie sunt similare mamoplastiei de reductie.

Ridicarea sanilor la clinica noastra din Bucuresti se poate asocia daca este cazul si cu reductie mamara sau marirea sanilor cu implanturi mamare siliconice.

Poze operatie ridicare sani – lifting mamar (mastopexie)

lifting mamar  mastopexie

ridicarea sanilor pret Lifting mamar pret
ridicare sani    ridicare sani
ridicarea sanilor   ridicarea sanilor pret
lifting mamar   ridicarea sanilor
 lifting mamar   ridicarea sanilor

lifting mamarPentru detalii si programari consultatii contactati clinica ZONE MEDICAL ESTET

Operatie de ridicare a sanilor – Lifting mamar pret – Ridicarea sanilor pret

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica – estetica, Doctor in Medicina

Tel : 0213340080 ; 0761640626

www.chirurgie-estet.ro