Lipofilling Facial

Este una din metodele cele mai folosite in chirurgia estetica de rejuvenare faciala prin restabilirea volumetriei faciale normale. In chirurgia estetica faciala este considerata o metoda cu rezultate foarte bune, cu riscuri mici si recuperare rapida. Prin lipofilling facial se practica revolumetrizarea fetei injectand grasimea recoltata prin liposuctie din alta zona corporala. Se obtine astfel un efect natural de lifting facial prin revolumetrizare.

lipofilling facialProcedeul este folosit de mai multe decenii ( a fost descris de Prof Dr Fournier-parintele lipoaspiratiei- in 1985 ) si are la baza un principiu simplu si anume prelevarea unei cantitati de grasime de la nivelul corpului, prelucrarea acesteia si apoi reinjectarea grasimii la nivelul acelor zone care necesita o corectie a volumului.

Utilizarea tesutului adipos din anumite zone ( abdomen, coapse) pentru a rejuvena o fata “cazuta”, lipsita de tonus si de volum, cu riduri faciale adinci are rezultate estetice deosebite.  Comparativ cu ceilalti filleri folositi pentru umplerea ridurilor faciale ( acidul hialuronic) , grasimea este foarte bine tolerata de organismul uman comportandu-se ca o autogrefa.

Detalii tehnice

Are rezultate excelente pentru stergerea ridurilor santurilor nazogeniene adinci, remodelarea pometilor si a etajului mijlociu facial . revolumetrizarea zonelor temporale si chiar frontale si nu in ultimul rand augmentarea buzelor .  Efectul de corectie al ridurilor este imediat in primele 24-48 ore regiunea prezentind un edem moderat care se remite rapid sub tratament medical. Grasimea este extrasa din  anumite parti ale corpului, cum ar fi abdomen, coapse, fese  si injectata într-o alta zona care necesita umplere, cum ar fi de exemplu regiunea faciala ( in cazul lipofillingului facial).

Rezultatul obtinut este de lifting facial, prin remodelarea volumetrica a unitatilor estetice faciale , de umplere a „golurilor” sau santurilor aparute in urma procesului de imbatrinire si atrofie a structurilor anatomice faciale. Interventia estetica de transfer de grasime la nivelul fetei dureaza aproximativ 2-3 ore. Se realizeaza sub anestezie locala cu sedare intravenoasa sau anestezie generala si monitorizare anestezica.

lipofilllingLipofilling facial – Proceduri asociate

-lifting facial

blefaroplastie,

-marirea buzelor ,

-terapia vampir,

-peeling chimic

toxina botulinica

-mezoterapie faciala.

-tratamentul ridurilor

corectia cearcanelor

Lipofilling facial – Recomandari

Se recomanda o evaluare obiectiva  a pacientei in timpul consultatiei. Toate antecedentele patologice trebuie analizate si efectuarea analizelor de laborator si a explorarilor paraclinice sunt absolut obligatorii. In momentul consultatiei , chirurgul plastician discuta cu pacienta aspectelele legate de operatie, indicatiiile , recomandarile si riscurile aferente. Lipofilling-ul facial se realizeaza sub anestezie locala, anestezie locala cu sedare intravenoasa sau anestezie generala . Internarea nu este necesara daca abordam anestezia locala. In situatia in care se recomanda anestezia prin sedare sau cea generala cu intubatie orotraheala atunci internarea este obligatorie 12-24 ore.

Recomandam ca toate informatiile sa se obtina din surse autorizate. Detalii despre pret lipofilling facial  la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti obtineti in momentul efectuarii consultatiei.

Puteti solicita o programare pentru consultatie si detalii despre lipofilling facial pret la  Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie estetica

Doctor in Medicina

Lipofilling facial pret.

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

Tel: 0213340080 / 0761640626lipofilling facial pret

 

 

 

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP