Rejuvenarea Mainilor

pret rejuvenare maini Procedurile de reintinerire (rejuvenare maini) adresate fetei dorsale a mainilor se adreseaza  atat refacerii structurii pielii prin imbunatatirea ei cat si refacerii stratului de  grasime de sub piele.Mainile, la fel ca si fata reprezinta unul din elementele corpului uman expuse vederii si  de asemenea unul din elementele cele mai afectate de fenomenele de imbatranire. Fata dorsala a mainilor este cel mai frecvent afectata si  tratamentul de reintinerire se adreseaza  in special acestei zone.

Rejuvenare maini

Cheia succesului in rejuvenarea dorsului mainilor este crearea unui strat de grasime intre piele si straturile musculotendinoase in asa fel incit aspectul volumetric sa fie refacut si pielea dorsala a mainilor sa fie mai tonica, mai intinsa si cu vitalitate mai mare.

Daca procedura de lipofilling este urmata si de procedee de rejuvenare tegumentara ( injectare de acid hialuronic, mezoterapie , peeling chimic) rezultatele vor fi maximale. Lipofillingul fetei dorsale a mainilor ( injectarea de grasime proprie) va restabili volumul de grasime pierdut datorita imbatrinirii, va reface si va imbunatati culoarea normala a pielii si va crea un support structural pentru pielea de pe fata dorsala mainilor (rejuvenare maini).

Datorita fenomenului de imbatranire pielea de pe fata dorsala a mainilor isi pierde elasticitatea, devine translucida facind mult mai vizibile reteaua venoasa de pe fata dorsala a mainilor si scoate in relief scheletul osos si articulatiile digitale.

Daca pacienta solicita sau din punct de vedere medical este necesar acest lucru interventia se poate realiza si sub sedare anestezica sau anestezie generala. In aceasta situatie  internarea de aproximativ 12-24 ore este absolut necesara pentru supravegherea post anestezica.

In vederea lipofillingului sunt necesare urmatoarele recomandari:

-analizele de laborator si eventual alte investigatii vor fi precizate in momentul consultatiei.

-evitarea consumului de aspirina, antinevralgic, antiinflamatorii nesteroidiene cu cel putin 7-10 zile inainte de procedura (aceste detalii se discuta  la consultatie)

-alte precizari referitoare la procedura de lipofilling : evolutie, vindecare, controale,etc.

Lipofillingul fetei dorsale a mainilor se poate asocia si este indicat ca acest lucru sa se realizeze dupa o perioada scurta de timp cu :

–mezoterapie

–peeling chimic

–injectarea de acid hialuronic

terapia Vampir (PRP)

Pentru detalii si programari consultatii contactati  Clinica  ZONE MEDICAL ESTET

Dr.Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica – estetica

www.chirurgie-estet.ro

Tel 0213340080 , 0761640626