Himenoplastie sau Refacerea Virginitatii

Himenoplastie –  Refacerea Virginitatii

himenoplastiaPrin himenoplastie intelegem tehnica chirurgicala specifica chirurgiei plastice de refacere a virginitatii. Himenoplastia este o cerinta  foarte actuala atat din punct de vedere cultural, religios cit si personal. Este o interventie care a inceput sa fie in ce in ce mai solicitata.

Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice  de reconstructie a himenului. Detalii despre pret si procedura obtineti la consultatie. Consultatia dureaza aproximativ o ora si va lamuri toate aspectele legate de acest tip de interventie.

Himenoplastie

Himenoplastia este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala, nu este dureroasa, dureaza aproximativ o ora, nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida. In anumite proceduri mai complicate  se utilizeaza o anestezie generala pentru deplina sedare a pacientei.

Pacienta trebuie informata corect asupra detaliilor tehnice ce implica realizarea himenoplastiei.
Daca resturile himenului initial nu sunt suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realiza prin stramtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen. Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.

himenoplastie pretIn anumite situatii si la cererea pacientei , operatia  se poate asocia si cu labioplastia (micsorarea labiilor mici).
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare.

 Recomandari preoperatorii

Primul pas pe care trebuie sa-l faca pacienta este consultatia. In momentul consultatiei se apreciaza ce tehnica va fi folosita si care va fi rezultatul acesteia. Tehnica utilizata va fi adaptata situatiei clinice a pacientei. Detalii despre  pret si recomandarile pentru analize se obtin in momentul consultatiei la clinica noastra din Bucuresti. Programarile pentru consultatii se fac telefonic cu cateva zile iinainte de data dorita.

Interventia de refacere a virginitatii se poate asocia si cu interventia de labioplastie (corectia chirurgicala a labiilor mici sau labiilor mari) daca pacienta doreste acest lucru si prezinta indicatie medicala. Indicatia de labioplastie, ca si cea de refacere a himenului este pusa de chirurgul plastician in urma unei consultatii. Tot la consultatie se obtin si informatii despre pret si recomandari.

Contraindicatii himenoplastie

-tratament cu anticoagulante

-afectiuni hematologice

-boli de colagen (sclerodermie, dermatomiozita, lupus eritematos)

-afectiuni psihice sau tratamente cu substante psihotrope

Pentru programari consultatii contactati Clinica  Zone Medical Estet  Chirurgie Plastica si Estetica

Dr. Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica-estetica, microchirurgie reconstructiva, Doctor in Medicina

Clinica Zone Medical Estet – Bucuresti

himenoplastie pretHimenoplastie Pret

Tel 0213340080 ,  0761640626

www.chirurgie-estet.ro