Himenoplastie. Refacerea Virginitatii

himenoplastie pretHimenoplastie sau refacerea virginitatii este o cerinta  foarte actuala atat din punct de vedere cultural,religios cit si personal.Implica o procedura reconstructiva specifica chirurgiei plastice si estetice  de reconstructie a himenului.

Himenoplastie la Clinica Dr.Eugen Turcu in Bucuresti

Himenoplastia este o procedura ce se realizeaza sub anestezie locala,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida. In anumite proceduri mai complicate de himenoplastie se utilizeaza o anestezie generala pentru deplina sedare a pacientei.

Pacienta trebuie informata corect asupra detaliilor tehnice ce implica realizarea himenoplastiei.
Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realiza prin stramtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen. Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.

In anumite situatii si la cererea pacientei , operatia de himenoplastie se poate asocia si cu labioplastia ( micsorarea labiilor mici).
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare.

Recomandari preoperatorii

Primul pas pe himenoplastie care trebuie sa-l faca pacienta este consultatia .In momentul consultatiei se apreciaza ce tehnica va fi folosita si care va fi rezultatul acesteia. Tehnica utilizata va fi adaptata situatiei clinice a pacientei.Detalii despre  pret si recomandarile pentru analize se obtin in momentul consultatiei la clinica noastra din Bucuresti

Interventia de refacere a virginitatii se poate asocia si cu interventia de labioplastie ( corectia chirurgicala a labiilor mici sau labiilor mari) daca pacienta doreste acest lucru si prezinta indicatie mediicala.Indicatia de labioplastie, ca si cea de himenoplastie este pusa de chirurgul plastician in urma unei consultatii.

Pentru programari consultatii contactati Clinica  Zone Medical Estet , Chirurgie Plastica si Estetica

Himenoplastie Bucuresti, Himenoplastie Pret

Dr.Eugen Turcu

medic primar chirurgie plastica-estetica, microchirurgie reconstructiva

doctor in medicina

Tel 0213340080 ,  0761640626

www.chirurgie-estet.ro

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP