Dr.Turcu Mirela

 

Dr. Turcu MirelaMedic specialist otorinolaringologie  (ORL) , absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anul 1998.

Dr. Mirela Turcu s-a format ca medic specialist in Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala ORL Profesor Dr. Dorin Hociota din Bucuresti.

Este membra a  Societatii Romane de ORL si Chirurgie  Cervicofaciala si a Societatii Romane de Rinologie.

A participat la numeroase cursuri, workshop-uri, conferinte si congrese in domeniu, nationale si internationale din care se remarca:  endoscopia rinosinusala  (2002), endoscopie flexibila ORL (2004), chirurgie endoscopica rinosinusala (2008, 2010), etc.

Are competenta in chirurgie endoscopica ORL , laser in ORL , audiologie .

CV Dr. Mirela Turcu... citeste mai mult

Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu    unit ORL  de ultima generatie , audiometru si impedancemetru , videoendoscop MEDVISION si instrumentar performant.

Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.

Diagnosticul afectiunilor ORL se face prin examinare videoendoscopica cu posibilitatea stocarii imaginilor si vizualizarea acestora de catre pacient.

Consultatiile ORL se fac intr-un mediu cald, placut, cu  efectuarea tuturor investigatiilor de specialitate.

Daca precizarea diagnosticului implica si efectuarea unor investigatii  suplimentare  se precizeaza unde si cand pot fi efectuate.

Programarea tratamentelor se face tinand cont desigur si de programul fiecarui pacient in parte in asa fel incit  desfasurarea acestora sa nu impiedice  activitatea zilnica a pacientilor.

Doleantele pacientilor sunt ascultate si in masura posibilului  respectate.

Pentru programari consultatie ORL: Zone Medical Estet

Dr. Mirela Turcu , medic specialist ORL

www.orl-bucuresti.ro

    TEL: 021.334.00.80 / 0761640626

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP