Chirurgia plastica este ramura chirurgicala care cuprinde chirurgia arsurilor, chirurgia mainii ( chirurgie plastica Bucurestitraumatisme, tumori, sindrom de canal carpian, sindrom de tunel cubital), chirurgia reconstructiva a fetei , corpului si membrelor, chirurgia tumorilor de parti moi si chirurgia estetica. In clinica de chirurgie plastica si estetica Zone Medical Estet din Bucuresti abordam intreaga patologie de chirurgie plastica si reconstructiva.

*BOALA DUPUYTREN. Este o afectiune (maladia Dupuytren-retractia aponevrozei palmare)) care intereseaza aponevroza palmara a mainilor ducand la o contractura in flexie a degetelor (in special a degetelor 4 si 5).

*TUMORI CUTANATE.  Cunoscute de cele mai multe ori sub termenul de alunite, aceste formatiuni tumorale pot avea aspecte variate si pot fi leziuni benigne , premaligne si chiar maligne ( canceroase).

*RECONSTRUCTIE MAMARA DUPA CANCER MAMAR.  Sunt prezentate diferite metode de reconstructie mamara dupa cancer mamar operat.

*PARALIZIE FACIALA .  TRATAMENT PARALIZIE FACIALA.  Cauzele multiple ale paraliziei faciale, diferite metode de diagnostic si tratament a paraliziei faciale

*SINDROM DE CANAL CARPIAN (SINDROM DE TUNEL CARPIAN). Este o leziune cronica a nervului median la nivelul canalului carpian care beneficiaza intial de tratament medical conservator si apoi de tratament chirurgical

*SINDROM DE CANAL GUYON . SINDROM DE TUNEL CUBITAL.  Sindroamele de compresie ale nervului ulnar (sindrom de canal Guyon, sindrom de tunel cubital)

MICSORARE MAMELON. CHIRURGIA ESTETICA A MAMELONULUI. Tehnici reconstructive de micsorare si remodelare a mameloanelor hipertrofiate, corectia asimetriilor de mamelon

 

www.chirurgie-estet.ro