logo6Chirurgie Plastica.Clinica Chirurgie plastica Bucuresti.Clinica Dr.Eugen Turcu

 

 

*BOALA DUPUYTREN.  Este o afectiune(maladia Dupuytren) care intereseaza aponevroza palmara a mainilor ducand la o contractura in flexie a degetelor(in special a degetelor 4 si 5).Tratamentul bolii Dupuytren este chirurgical…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

*TUMORI CUTANATE.  Cunoscute de cele mai multe ori sub termenul de alunite, aceste formatiuni tumorale pot avea aspecte variate si pot fi leziuni benigne , premaligne si chiar maligne ( canceroase).Diagnosticul si tratamentul este individualizat…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

*RECONSTRUCTIE MAMARA DUPA CANCER MAMAR.  Sunt prezentate diferite metode de reconstructie mamara dupa cancer mamar operat. ..CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

*PARALIZIE FACIALA. TRATAMENT PARALIZIE FACIALA.  Cauze multiple ale paraliziei faciale, diferite metode de diagnostic si tratament a paraliziei faciale…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

*SINDROM DE CANAL CARPIAN. Este o leziune cronica a nervului median la nivelul canalului carpian care beneficiaza intial de tratament medical conservator si apoi de tratament chirurgical…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

*SINDROM DE CANAL GUYON .SINDROM DE TUNEL CUBITAL.  Sindroamele de compresie ale nervului ulnar (sindrom de canal Guyon, sindrom de tunel cubital) sunt situate pe al doilea loc ca frecventa dupa cele de compresie ale nervului median (sindromul canalului carpian)…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!

 

MICSORARE MAMELON. CHIRURGIA ESTETICA A MAMELONULUI. Tehnici reconstructive de micsorare si remodelare a mameloanelor hipertrofiate…CLICK pe titlu pentru a citi mai mult!!