Otoplastie

urechi clapaugeOtoplastie – Corectie „urechi clapauge”

Scopul interventiei (otoplastie) este de a obtine un aspect normal fiziologic al urechilor precum si o simetrie cat mai perfecta a acestora. Este interventia chirurgicala care se adreseaza corectarii diferitelor deficite estetice congenitale (urechi clapauge), dar si dobandite. Detalii despre programarea consultatiei si pret obtineti telefonic apeland secretariatul clinicii noastre din Bucuresti.

Este indicat a se efectua aceasta interventie dupa varsta de 6-7 ani cand urechea este aproape de dimensiunile unei urechi adulte.

Clinica Zone Medical Estet din București este recunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate în domeniul chirurgiei estetice, iar printre procedurile desfășurate de echipa medicală se numără și operația de otoplastie. Această intervenție chirurgicală este destinată persoanelor care doresc să își corecteze forma, poziția sau proporțiile urechilor, aducându-le mai multă armonie cu restul trăsăturilor feței. Dr. Eugen Turcu, un chirurg estetician cu renume în cadrul clinicii, utilizează cele mai moderne tehnici pentru a asigura rezultate naturale și pentru a minimiza timpul de recuperare după operație.

Operatia de otoplastie la Clinică Zone Medical Estet este realizată în condiții de maximă siguranță, clinica fiind dotată cu echipamente de ultimă oră și respectând cele mai înalte standarde de igienă și confort pentru pacienți. Dr. Eugen Turcu și echipa sa medicală acordă o atenție deosebită fiecărui pacient, oferind consultanță personalizată și asigurându-se că așteptările acestora sunt realiste și pot fi îndeplinite prin intervenția chirurgicală. Abordarea profesionistă și empathică a întregului staff medical garantează că experiența pacienților în cadrul clinicii este cât mai plăcută și lipsită de stres.

Pentru cei interesați de o operatie de otoplastie, Clinica de chirurgie estetica Dr. Eugen Turcu oferă soluția optimă pentru corectarea malformatiilor auriculare. Succesul intervenției este garantat prin utilizarea metodelor inovative și a experienței îndelungate a lui Dr. Turcu în domeniul chirurgiei plastice. Pacienții care aleg să își efectueze otoplastia la această clinică se pot bucura nu doar de o îmbunătățire vizibilă a aspectului urechilor, dar și de o creștere a încrederii în sine, rezultatul final fiind o simbioză între estetică și funcționalitate.

Intervenţia se poate face începând cu vârsta de 6-7 ani .

Este necesara studierea in amănunt a malformaţiei si a eventualelor asimetrii. Se poate apela la ajutorul unei oglinzi pentru a explica pacientului ce rezultat va avea intervenţia ca si pentru a evidentia eventualele asimetrii de forma,de dimensiune sau de pozitie, pe care pacientul nu le depistase. In cadrul consultaţiei preoperatorii sunt efectuate fotografii care reprezintă dovada  medico-chirurgicala a malformaţiei si permit chirurgului sa precizeze modalităţile tehnice si protocolul operator in absenta pacientului.

După operaţie, prin compararea cu fotografiile postoperatorii, se poate aprecia ameliorarea estetica obţinuta. Pacientului i se vor aduce la cunoştinţa eventualele complicaţii ce pot surveni si tratamentul lor, cat si alte mici neplăceri ce pot apare.

otoplastie  pret

Cu doua zile înainte de intervenţie, este necesara spălarea parului cu sampon si curatarea cu atentie a urechilor. Este necesara achizitionarea unei bentite elastice compresive. Interventia se poate realiza intr-o clinica de chirurgie plastica sau clinica ORL Bucuresti.

• Este interzisa administrarea aspirinei, antinevralgicelor, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui.

• Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.

• Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist.

• Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni (diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente).

• Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de interventia chirurgicala.

Contraindicatii otoplastie

-afectiuni hematologice

-boli oncologice in tratament

-afectiuni psihice sau tratament cu substante psihotrope

-afectiuni cardiovasculare care contraindica o interventie chirurgicala

-administrarea de anticoagulante

TEL: 0761640626 , 0213340080

http://www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

http://www.orl-bucuresti.ro