Rejuvenarea Faciala

Bio-Revolumetria faciala -cel mai modern concept de rejuvenare faciala  nechirurgicala

logo_bio_expander2-300x78Bio-Revolumetria faciala este o categorie inovatoare de tratamente nechirurgicale injectabile  avand drept scop rejuvenarea faciala prin corectia volumului si restructurarea biologica a tesuturilor faciale. Urmarind principiiile naturaletei si minimei invazivitati , bio-revolumetria faciala  reprezinta cea mai moderna metoda de anti-aging facial. Prin Bio-Revolumetrie facial se obtine  un aspect armonios al fetei bazat pe un balans natural intre toate structurile faciale.

Bio-Revolumetria se poate asocia cu alte metode chirurgicale si nechirurgicale  de rejuvenare faciala ca:

-blefaroplastie superioara sau inferioara

-diverse tipuri de lifting chirurgical si nechirurgical

mezoterapie faciala

-terapie cu aminoacizi

-lipofilling  facial

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

-peeling chimic 

-ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie

-tratamentul ridurilor de expresie 

-redefinirea conturului buzelor cu acid hialuronic 

-terapia vampir (PRP)
Procesul de imbatrinire la nivelul fetei este un proces complex care inglobeaza modificari multiple ale tuturor structurilor anatomice si care au o cauzalitate multipla. La nivelul pielii se produc degradari ireversibile ale fibrelor de collagen si elastina , alterarea vascularizatiei si scaderea gradului de hidratare. Modificarile de la nivelul pielii sant asociate cu relaxarea si deplasarea  gravitationala a sistemului muscular si ligamentar de la nivel facial, reducerea stratului adipos si resorbtie osoasa la nivelul oaselor fetei. Datorita acestor modificari fata se rideaza, pometii se “topesc” si pielea creeaza “falduri” in regiunea inferioara a fetei conferindu-I acesteia un aspect imbatrinit.

Bio-Revolumetria faciala  este o abordare diferita a fenomenului de aging facial care nu reface numai volumul fetei ci imbunatateste si calitatea pielii care va fi mai luminoasa, tonica si elastic. Este ceea ce se poate denumi  “ a patra dimensiune” a fetei( “ The Forth Dimension in Aesthetic Medicine”).
reg-2 Este un produs remarcabil de bio-revolumetrie facial care asigura o rejuvenare completa a fetei prin crestere volumetrica si refacere structural a pielii si tesutului subcutanat adipos. Procedeul implica introducerea subcutanata cu ajutorul unor microcanule , sub anestezie  locala sau prin refrigerare locala.Conceptul inovativ consta nu numai in refacerea volumetrica datorata acidului hialuronic ci si stimularea si regenerarea tesutului adipos subcutanat si a dermului profund prin stimularea celulelor stem adipoase.

Procedura nu necesita internare, iar recuperarea este rapida( 1-3 zile).Rezultatul final se observa dupa o perioada mai lunga de timp care variaza de la persoana la persoana in functie de caracteristicile individuale. Rezultatul se mentine pentru o perioada de un an dar acesta poate fi prelungit  chiar pina la doi ani daca se asociaza cu injectarea de Teosyal Deep sau Ultradeep.

Ne se recomada utilizarea  la pacientii cu :

-infectii locale in zona de injectare

-alergie la acidul hialuronic

-boli autoimmune

-predispozitie la cheloizi

-tulburari de coagulare sau tratament cu anticoagulante

Pentru detalii despre procedura contactati Clinica Zone Medical Estet ( Dr.Eugen Turcu) la tel:

0213340080 , 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro

 

sigla1181-300x62

IMG-FATA

IMG-SANI

IMG-CORP