Acid Hialuronic Buze – Marire Buze

Procedura de injectare cu acid hialuronic buze este  spectaculoasa ca rezultat si are un caracter  temporar (9-16  luni) in functie de calitatea substantei utilizate . Procedura de augmentare buze ( marire buze ) este una dintre interventiile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent. Marirea buzelor  se face in prezent cu mai multe substante dar cea mai eficienta este acidul hialuronic. Detalii despre pret si procedura obtineti in momentul consultatiei.

marire buze In clinica noastra utilizam cel mai eficient produs pe baza de acid hialuronic pentru marirea buzelor cu rata de resorbtie prelungita ( Teosyal ).

Buzele sunt o zonă  dificilă de tratat datorită mobilităţii lor şi a  unei vascularizări puternice, astfel încât necesită un produs  special conceput. Acest produs este o formula exclusiva şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

Produsul este foarte reticulat, obţinandu-se astfel un produs mai rezistent la degradare  şi  care garantează o durată de viaţă optimă. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala si un contur frumos reliefat.  Este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o vascozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat (9-16luni).

Acid hialuronic buze. Contraindicatii

-sensibilitate crescuta sau reactii alergice la acid hialuronic

-boli autoimune

-herpes labial activ

-infectii la nivelul cavitatii bucale

-boli sangvine

 
Recuperarea rapida dupa injectare, aspectul natural si sensual al buzelor marite cu acid hialuronic fac din aceasta procedura ( marire buze) una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume. Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala.

Marirea buzelor cu acid hialuronic (augmentare buze) se poate asocia si cu alte interventii estetice:

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

tratamentul ridurilor de expresie cu Botox

lipofilling facial

peeling chimic facial

mezoterapie faciala

blefaroplastie

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

lifting de sprancene cu fire de suspensie

-bioremodelare faciala

–marirea pometilor

tratamentul cearcanelor 

–tratament cu aminoacizi

 

Marirea buzelor cu grasime

Este o procedura facila constand in injectarea grasimii  la nivelul buzelor utilizind o canula speciala. Procedura are loc cu anestezie locala, dureaza aproximativ 45 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata. Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata.

Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire – augmentare a buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramane cea mai inofensiva, putin costisitoare si cu rezultat foarte bun. Dupa  augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum, frumos conturate,  deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o perioada lunga de timp.

Procedura este nedureroasa, se realizeaza sub anestezie locala, nu necesita internare si nici nu implica complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat. Dupa augmentarea buzelor cu grasime  proprie este posibila aparitia unor discrete echimoze la nivelul buzelor asociate cu un edem moderat  si usoara hipersensibilitate locala.

Toate aceste fenomene se remit in  cateva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de  6-9 luni cand se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta  rezultatului.

Aceasta procedura este foarte bine  tolerate de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da  fenomene de respingere.  Cateva masuri de precautie trebuie respectate inaintea efectuarii procedurii: tratamentul cu antiinflamatorii (indometacin, fenilbutazona, diclofenac ), anticoagulante ( heparina, trombostop, etc) trebuie intrerupt cu o saptamina inainte.

-nu se recomanda consumul de cafea sau alte excitante psihomotorii in ziua interventiei

-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei.

Detalii despre pret obtineti la consultatie. Pretul variaza in functie de cantitatea injectata , detalii despre un pret final obtineti la consultatie

 

 Galerie  Foto

marire buzemarire buze pret
INAINTEDUPA
acid hialuronic buzemarire buze pret
INAINTEDUPA
marire buze pretaugmenatre buze pret
INAINTEDUPA
acid hialuronic buzeaugmentare buze
INAINTEDUPA
augmentare buzeacid hialuronic buze
INAINTEDUPA
acid hialuronic buze marire buze
INAINTEDUPA

Pentru detalii si programari consultatii :

Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica , Doctor in Medicina

Acid Hialuronic Buze Pret

Clinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L.
Tel : 021 334 00 80 / 0761 640 626
  www.chirurgie-estet.ro

                                    

fata