Terapia Vampir ( Terapie PRP)

Terapia Vampir sau tratamentul cu plasmă proprie îmbogaţită cu trombocite (terapie PRP – terapie Vampir), este cea mai modernă metoda de rejuvenare a pielii prin proprie regenerare. Metoda este folosita nu numai in chirurgia estetica ci si in ortopedie, stomatologie, neurochirurgie si dermatologie.

Aceasta terapie  presupune recoltarea unei cantitati mici de sange propriu care dupa prelucrare prin centrifugare se injecteaza  la nivelul fetei sau altor regiuni ale corpului. Detalii despre procedura, recomandari si terapie vampir pret obtineti in momentul evaluarii faciale si consultatiei la clinica noastra din Bucuresti. Dr. Eugen Turcu va face o evaluare obiectiva si va preciza toate etapele necesare rejuvenarii faciale.

terapia vampirTerapia Vampir

Presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge prin centrifugare si separare. Urmeaza apoi introducerea  lor la nivelul pielii prin microintepaturi, stimulând astfel procesele de regenerare celulară si sinteza de colagen propriu.

Este o metoda foarte eficienta  deoarece foloseste mecanismele proprii  ale organismului de regenerare  pe baza plasmei proprii imbogatite cu factori de regenerare. Trombocitele conțin un conținut ridicat de “factori de creștere” – proteine care ajuta la refacerea  structurilor afectate  sau a pielii imbatrinite.

Prin injectare  trombocitele elibereaza factori de creștere care stimuleaza  proliferarea celulelor locale, care la rândul lor stimuleaza regenerarea si rejuvenarea pielii. Prin aceasta metoda este stimulat fibroblastul, celula direct responsabila de producerea de colagen . Colagenul este substanta  ce confera pielii un aspect tineresc, rejuvenat.

Terapie vampir – Indicatii

Odata cu imbatrinirea, sinteza de colagen scade si apar sau se accentueaza  ridurile si se modifica structura pielii care isi pierde elasticitatea si se atrofiaza . Terapia vampir ( PRP) prin stimularea si accelerarea productiei de colagen poate contracara fenomenele de aging. Stimuleaza de asemenea celulele stem precursoare ale celulelor adipoase conferind astfel volum fetei.
Procedura poate fi utilizata la nivelul fetei, in jurul ochilor, gurii si nasului, pe  dosul mâinilor și pe tot decolteul și chiar la coapse pentru a combate efectul de celulita. Intreaga procedura dureaza aproximativ 30-45 minute, necesita doar o anestezie usoara prin refrigerare sau crema anestezica. Nu lasa cicatrici ci doar o usoara roseata locala care dispare dupa 1-2 zile de la tratament. Poate fi folosita cu succes si in alopecie.

terapie vampirTerapia Vampir – Contraindicatii

-alergii si iritatii locale

-infectii localizate la locul injectarii

-cuperoza

-dermatite locale

-hemangioame

-boli de colagen ( dermatomiozita, lupus eritematos, sclerodermie)

Procedura are drept scop  incetinirea procesului de îmbătrânire şi de  combatere a efectelor nocive asupra pielii datorate fumatului, expunerii prelungite la razele solare si ultraviolete, obiceiurilor alimentare si diversilor factori toxici.

Prin aceasta metoda ne adresam ridurilor fine si profunde, petelor pigmentare, porilor dilatati, cicatricilor dupa acnee de la nivelul fetei si in scopul rejuvenarii pielii uscate, incretite si cu elasticitate pierduta.  Sunt necesare 2, maxim trei sedinte spatiate la interval de 3 – 4 saptamini si apoi repetarea procedurii dupa 6 luni sau un an in functie de indicatie.

terapia vampir pretTerapia Vampir – Proceduri asociate

–rejuvenare  laser

peeling chimic

-terapia cu aminoacizi

lifting facial lichid

tratament cicatrici acnee

-marirea pometilor

-bioremodelarea faciala

-microlipofilling facial

–terapia de crestere a parului

-tratamentul  ridurilor ( Acid Hialuronic)

-tratamentul ridurilor de expresie cu botox ( toxina botulinica )

-lifting facial lichid

lifting facial cu fire de suspensie

-corectia cearcanelor .

-lifting de sprancene

Pentru programari contactati  Clinica Zone Medical Estet

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Terapie Vampir Pret

Tel 0213340080 sau 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro