“Terapia vampir” –“Terapia Dracula”  sau tratamentul cu plasmă proprie îmbogaţită cu trombocite (terapie PRP-terapie Vampir),  este cea mai modernă metoda de rejuvenare a pielii  prin proprie regenerare. Aceasta terapie (terapie vampir) presupune recoltarea unei cantitati mici de sange propriu care dupa prelucrare se injecteaza  la nivelul fetei sau altor regiuni ale corpului.

terapie vampirPrelucrarea(terapie Vampir) presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge si introducerea  lor la nivelul pielii prin microintepaturi, stimulând astfel procesele de regenerare celulară si sinteza de colagen propriu. Este o metoda foarte eficienta  deoarece foloseste mecanismele proprii  ale organismului de regenerare  pe baza plasmei proprii imbogatite cu factori de regenerare.Trombocitele conțin un conținut ridicat de “factori de creștere” – proteine care ajuta la refacerea  structurilor afectate  sau a pielii imbatrinite.

Prin injectare  trombocitele elibereaza  factori de creștere care stimuleaza  proliferarea celulelor locale, care la rândul lor stimuleaza regenerarea si rejuvenarea pielii.“Terapia Vampir” sau “terapia Dracula” stimuleaza fibroblastul, celula direct responsabila de producerea de colagen . Colagenul este substanta  ce confera pielii un aspect tineresc.

TERAPIE VAMPIR.

Odata cu imbatrinirea, sinteza de colagen scade si apar sau se accentueaza  ridurile si se modifica structura pielii care isi pierde elasticitatea si se atrofiaza .Terapia PRP, care stimuleaza productia de colagen poate contracara acest lucru. Stimuleaza de asemenea celulele stem precursoare ale celulelor adipoase conferind astfel volum fetei.
Terapia PRP poate fi utilizata la nivelul fetei, in jurul ochilor, gurii si nasului, pe  dosul mâinilor, și pe tot decolteu și chiar la coapse pentru a combate efectul de celulita.Intreaga procedura dureaza aproximativ 30-45 minute, necesita doar o anestezie usoara prin refrigerare sau crema anestezica.Nu lasa cicatrici ci doar o usoara roseata locala care dispare dupa 1-2 zile de la tratament.

terapie prpEventualele contraindicatii sunt discutate impreuna cu chirurgul plastician in momentul   consultatiei si evaluarii faciale. Deci, consultatia este primul pas pe care trebuie  sa il faceti pentru a dori o rejuvenare faciala. Scopul  “terapiei vampir”  (PRP) este de a incetini procesul de îmbătrânire şi de a combate efectele nocive asupra pielii datorate fumatului, expunerii prelungite la razele solare si ultraviolete,obiceiurilor alimentare si diversilor factori toxici.

Terapia vampir se adreseaza ridurilor fine si profunde, petelor pigmentare, porilor dilatati, cicatricilor dupa acnee de la nivelul fetei si in scopul rejuvenarii pielii uscate, incretite si cu elasticitate pierduta.  Sunt necesare 2 , maxim trei sedinte spatiate la interval de 3 saptamini si apoi repetarea procedurii dupa 6 luni sau un an in functie de indicatie.Terapia
pret terapie vampirvampir se poate asocia si cu alte proceduri estetice nechirurgicale sau  chirurgicale  de rejuvenare faciala:

rejuvenare  laser

peeling chimic

-terapia cu aminoacizi

lifting facial lichid

-marirea pometilor

-bioremodelarea faciala

-microlipofilling facial

terapia de crestere a parului

-tratamentul  ridurilor ( Acid Hialuronic)

tratamentul ridurilor de expresie

lifting facial lichid

lifting facial cu fire de suspensie

corectia cearcanelor .

-lifting de sprancene

Pentru programari contactati  Clinica Zone Medical Estet

Tel 0213340080 sau 0761640626

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro