DSC_4178Dr.Eugen Turcu si Clinica de Chirurgie Estetica Zone Medical Estet din Romania au obtinut  premiul “ IFWSA EXCELENCE AWARDS ROMANIA  2014” in categoria “LUXURY AESTHETICS CENTER”. Acest premiu este echivalentul celui mai inalt standard profesional international Top Quality.

Fitness Wellness SPA & Beauty Romania este cel mai mare si complet portal profesional care selecteaza cele mai bune centre de fitness wellness, SPA, centre de frumusete si remodelare corporala, centre medicale si de tratament.

Aceste centre indeplinesc cele mai inalte criterii-standarde de calitate Internationale si europene privind amenajare, dotare, personal profesional certificat, programe si servicii . Toate centrele nominalizate si verificate „mistery check” sunt promovate si recomandate obiectiv de cei  experimentati specialisti  in domeniu ai Federatiei,  reprezentantul exclusiv al International Fitness Wellness & SPA (IFWSA) si Fitness Welness SPA & Beauty Academy (FWSBA).

Aceste organisme sunt lideri mondiali in domeniul acreditarilor centrelor si certificarilor Internationale de top. Centrele sunt evaluate si nominalizate in urma procesului de votare-jurizare, total transparent, corect si obiectiv de cei mai buni specialisti in domeniu, de multipli campioni olimpici, mondiali si europeni de la diverse discipline, autoritati din turism, tour operatori, iar in final extrem de important fiind audit-ul si opinia clientilor .

DSC_4104Aceste elemente faciliteaza intrarea si recunoasterea in Global Elite Center, prezentarea si promovarea pe site-urile de specialitate interne si internationale, recomandarea catre toate firmele, companii multinationale, autoritati locale, banci , ambasade, etc.

Acest premiu reprezinta o incununare a activitatii  de peste 20 ani a Dr.Eugen Turcu in domeniul chirurgiei plastice si estetice ,din care aproape 15 ani in practica privata. Profesionalismul , bazat pe calitate , seriozitate si consecventa reprezinta atuurile echipei coordinate de Dr.Eugen Turcu.

Recomandarile pacientelor tratate in clinica Zone Medical Estet reprezinta cartea noastra de vizita

Multumim tuturor celor care au fost si sunt aproape de noi.

Dr.Eugen Turcu si echipa Zone Medical Estet

Bucuresti , Romania

www.clinicaestet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.chirurgie-estet.ro