Clinica

Dr.Turcu Eugen

Medic primar  chirurgie plastica – chirurgie estetica -microchirurgie reconstructiva

Doctor in Stiinte Medicale, membru al SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIE ESTETICA si  ASOCIATIEI CHIRURGILOR PLASTICI din ROMANIA. Fondator al Clinicii de Chirurgie Plastica-Estetica si ORL – Zone Medical Estet din Bucuresti. Membru a numeroase societati de profil din tara si strainatate.

Este proprietarul si managerul Clinicii ZONE MEDICAL ESTET avand o experienta de peste 25 ani in chirurgie plastica-estetica si microchirurgie reconstructiva.

[Citeste mai mult]

Dr.Mirela Turcu

Medic specialist otorinolaringologie  (ORL) , director medical al   Clinicii Zone Medical ESTET, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anul 1998.

Coordonator al departamentului de ORL a clinicii Zone Medical Estet. Membra a Societatii Romane de ORL si Chirurgie Cervicofaciala si a Societatii Romane de Rinologie. Competenta in Chirurgie endoscopica ORL, laser in ORL si audiologie.Membra a Societatii Romane de Rinologie.

In clinica noastra efectuam consultatii si tratamente de specialitate, examinare videoendoscopica  si audiograma.

[Citeste mai mult]

PERSONALUL CLINICII

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata deDr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plasticachirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva,Doctor in Stiinte Medicale…….

[Citeste mai mult]

PROGRAMARE CONSULTATIE

Consultatia este primul pas pe care pacienta sau pacientul trebuie sa-l parcurga in intentia sa de a efectua o interventie estetica.Programarea pentru consultatii se va face telefonic la secretariatul clinicii (Tel : 021.334.00.80/0761640626) cu cel putin…….

[Citeste mai mult]

DESPRE CLINICA

Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei(intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit .Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate : chirurgie plastica estetica si otorinolaringologie (ORL) .………[Citeste mai mult]

fata