Personalul Clinicii Zone Medical Estet

clinica chirurgie estetica bucuresti

Activitatea clinicii  Zone Medical ESTET este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica si  microchirurgie reconstructiva, Doctor in Medicina. Membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica (SRCE).

Dr.Turcu Eugen este  proprietarul  si managerul Clinicii Zone Medical ESTET. Colectivul clinicii este format din:
-2 medici (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva si estetica
-1 medic specialist ORL
-1 medic primar anestezie –terapie intensiva
-medic (consultant nutritionist)
-asistente medicale generaliste si de terapie intensiva
-asistenta receptionera
-infirmiere si personal auxiliar

DR. EUGEN TURCU

Medic primar chirurgie plastica – chirurgie estetica , Doctor in Medicina

Este membru:

Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania
International Society of PlasticReconstructive -Aesthetic Surgery
European Society of Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery
WOOSAM ( World Anti Aging Society)

ISPRES (International Society of Plastic Regenerative and Aesthetic Surgery)
Balkan Society of Plastic -Aesthetic Surgery
SRCE (Societatea Romana de Chirurgie Estetica)
European Burn Association
Societatea Romana de Chirurgie a Mainii

Incepand cu anul  1993 este medic stagiar chirurgie generala la Spitalul de Urgenta Floreasca iar din 1994 medic rezident chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri sub conducerea distinsilor chirurgi  Dr Valeriu Borcea si Prof. Dr. Florin Isac. In anul 1999 devine medic specialist chirurgie plastica si estetica.

Din anul 1999 activeaza ca medic specialist chirurgie plastica-estetica si microchirurgie reconstructiva la Clinica de Chirurgie Plastica-Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta „Bagdasar- Arseni” din Bucuresti . Incepind cu anul 1999  este proprietarul si medicul coordonator al Clinicii Estet- Chirurgie Plastica si Estetica ( Clinica chirurgie plastica si estetica- Dr. Turcu Eugen). Din anul 2002 obtine titlul de Doctor in Medicina- Specialitatea chirurgie plastica, chirurgie estetica  si microchirurgie reconstructiva ( Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti).

Din anul 2004 este medic primar chirurgie plastica-chirurgie estetica si  microchirurgie reconstructiva. Din anul 2008 ,Dr.Turcu Eugen devine proprietarul si managerul Clinicii Zone Medical Estet-Clinica de Chirurgie Plastica -Chirurgie Estetica si ORL.

Clinica Zone Medical Estet indeplineste toate criteriile europene impuse activitatii private de chirurgie plastica, chirurgie estetica si ORL. Scopul colectivului  nostru profesional este calitatea actului medical , responsabilitatea si satisfactia pacientului.

Prin multitudinea de facilitati oferite si conceptia noua bazata pe calitate in chirurgia estetica si ORL,dar nu in ultimul rind calificarea profesionala a colectivului.

Clinica Zone Medical ESTET poate fi considerata una din putinele clinici private   de specialitate (chirurgie estetica si ORL ) din Romania .

DR. MIRELA TURCU

Este medic specialist otorinolaringologie (ORL), absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anul 1998.
S-a format ca medic specialist in Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala ORL Profesor Dr. Dorin Hociota din Bucuresti.

Este membra a Societatii Romane de ORL si Chirurgie Cervicofaciala.
A participat la numeroase cursuri, workshop-uri, conferinte si congrese in domeniu, nationale si internationale din care se remarca: endoscopia rinosinusala (2002), endoscopie flexibila ORL(2004), chirurgie endoscopica rinosinusala (2008), etc

DR.COCIU LUMINITA

Dr. Popescu Luminita

Medic primar anestezie – terapie intensiva
Membra a Societatii Romane de Anestezie Terapie Intensiva si Societatii Europene de Anestezie

NICOLETA  DRAGOMIR

Asistent Manager Clinica

MIHAELA CHIVU

Asistent medical principal anestezie terapie intensiva

SIMION GABRIELA

Asistent Receptioner