Chirurgie Estetica

 • MARIREA SANILOR CU IMPLANTURI MAMARE .   Marirea sanilor cu implanturi mamare siliconice(proteze mamare) . Este descrisa procedura de marire a sanilor cu implanturi mamare  , indicatiile,contraindicatiile si recomandarile aferente acestei interventii chirurgicale precum si prezentarea …   (CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIFTING MAMAR( Mastopexie) . Ridicarea sanilor sau mastopexia este una din interventiile cele mai solicitate din chirurgia estetica. Mastopexia (ridicarea sanilor ) este o interventie chirurgicala reconstructiva care remodeleaza si confera sanului un aspect natural cit mai aproape …   (CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • MICSORAREA SANILOR ( Reductie Mamara) Micsorarea sanilor sau reductia mamara este o interventie de chirurgie estetica care implica remodelarea sanilor mari, ptozati,inestetici. Sint prezentate indicatiile, contraindicatiile, precautiile si recomandarile care insotesc aceasta interventie…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul).
 • RINOPLASTIA  ( Rinocorectie) . Rinoplastia sau rinocorectia este interventia chirurgicala estetica care remodeleaza nasul. Este interventia cea mai complexa din chirurgia estetica necesitind o evaluare obiectiva a fiecarui caz in parte.Prezentam in acest articol citeva din principiile interventiei …(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIFTINGUL FACIAL . Liftingul chirurgical facial este una din interventiile chirurgicale estetice de reintinerire faciala (rejuvenare faciala)Detalii despre aceasta interventie chirurgicala, recomandari, indicatii puteti afla citind acest articol….   (CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • OTOPLASTIA . Otoplastia sau corectia estetica a urechilor este o interventie frecventa in chirurgia estetica. Otoplastia implica o indicatie clara asupra elementelor ce trebuie corectate. Recomandarile noastre, indicatiile, contraindicatiile otoplastiei sint prezentate pe …(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • BLEFAROPLASTIA   . Blefaroplastia sau chirurgia estetica a pleoapelor. Sint descrise principiile si indicatiile chirurgicale ale blefaroplastiei. Indicatiile si contraindicatiile blefaroplastiei…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIPOSUCTIE (Lipoaspiratie) . Liposuctia (lipoaspiratia) este o interventie frecventa in chirurgia estetica corporala. Exista diverse metode de remodelare cu indicatii precise si rezultate previzibile.Prezentam aici citeva din principiile liposuctiei …(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LABIOPLASTIA (Micsorarea Labiilor Mici) Labioplastia sau chirurgia estetica a organelor genitale feminine externe. Micsorarea labiilor .Sunt prezentate principiile labioplastiei,indicatii si recomandari…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • LIPOFILLING FACIAL . MICROLIPOFILLINGUL FACIAL Lipofillingul facial sau liftingul facial nechirurgical prin injectarea de grasime proprie.Indicatii,recomandari si rezultate estetice…   (CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • TRATAMENTUL CICATRICILOR INESTETICE, CHELOIDE Tratamentul cicatricilor cheloide, hipertrofice, subdenivelate, postoperatorii, dupa cezariana. Sint prezentate pe scurt citeva metode din chirurgia estetica utilizate in tratamentul cicatricilor inestetice. Recomandam evaluarea individuala a fiecarui …(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • HIMENOPLASTIA sau REFACEREA VIRGINITATII .  Himenoplastia este una din metodele chirurgiei plastice si estetice de refacere a virginitatii.Consultatia este prima etapa pe care pacienta trebuie sa o parcurga…(Click pe titlu pentru a citi articolul)
 • GINECOMASTIA ( MARIREA ANORMALA A SANILOR LA BARBATI).Detalii despre cauzele ginecomastiei si metode moderne de tratament.Indicatii si recomandari…(CLICK pe titlu pentru a citi articolul)
 • ABDOMINOPLASTIE. Prin abdominoplastie se intelege interventia chirurgicala care indeparteaza excesul de piele si de tesut adipos de la nivelul abdomenului si care reface ( daca este cazul) tonusul musculaturii abdominale pentru a obtine un abdomen mai suplu si mai ferm. (Click pe titlu pentru a citi mai mult)