Lifting Facial cu Fire APTOS (Excellence Visage)

Lifting facial cu fire de suspensie APTOS – O soluție inovatoare pentru a obține un aspect tânăr și rejuvenat la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti.

 Liftingul facial a devenit o procedură tot mai populară în ultimii ani, deoarece oferă o modalitate eficientă de a reduce semnele îmbătrânirii și de a obține un aspect tânăr și fresh. În acest articol, vom explora în detaliu liftingul facial cu fire APTOS, o tehnică revoluționară care oferă rezultate excelente pentru pacienți.

Ce este  liftingul facial cu fire APTOS?

Lifting facial cu fire APTOS este o procedură minim invazivă prin care se introduce o serie de fire sub piele, pentru a redefini și ridica țesuturile faciale și pentru a reduce semnele îmbătrânirii. Firele APTOS sunt fabricate dintr-un material biocompatibil, care se dizolvă treptat în organism, fără a lăsa urme. Această tehnică inovatoare oferă multiple beneficii, cum ar fi întinerirea feței, creșterea producției de colagen și stimularea circulației sanguine la nivelul pielii.

Procedura de lifting facial cu fire de suspensie APTOS

Procedura de lifting facial cu fire APTOS este realizată în cabinetul medicului estetician și nu necesită anestezie generală. Înainte de procedură, chirurgul estetician va stabili planul de tratament și va marca zonele în care vor fi introduse firele. Ulterior, se va folosi un anestezic local pentru a minimiza disconfortul pacientului.

Firele APTOS sunt introduse în piele cu ajutorul unor ace speciale și sunt fixate în locul dorit. Aceste fire au un design unic, care permite medicului să le ajusteze în funcție de nevoile individuale ale pacientului. De obicei, se utilizează mai multe fire, astfel încât rezultatele să fie optimizate și să se obțină un aspect natural și armonios.

Beneficiile unui lifting facial cu fire APTOS

  • Îmbunătățirea aspectului general al feței: liftingul facial cu fire APTOS redefinește și ridica țesuturile faciale, oferind un aspect tânăr și reîmprospătat.
  • Stimularea producției de colagen: firele APTOS stimulează producția naturală de colagen, un element esențial pentru menținerea elasticității și fermității pielii.
  • Rezultate imediate și de lungă durată: pacienții observă îmbunătățiri semnificative imediat după procedură, iar rezultatele se mențin între 12 și 18 luni.

Putem asocia liftingul cu fire de suspensie APTOS si cu alte proceduri estetice :

Potențialele efecte secundare și recuperarea după procedură

Ca orice procedură estetică, liftingul facial cu fire APTOS poate avea câteva efecte secundare minore. Printre acestea se numără umflarea ușoară și sensibilitatea temporară a pielii. Cu toate acestea, aceste simptome dispar treptat în câteva zile după procedură.

Perioada de recuperare după lifting facial cu fire APTOS este relativ scurtă și nu necesită o pauză prelungită de la activitățile zilnice. Pacienții pot avea un ușor disconfort și pot prezenta o senzație de strânsoare la nivelul feței, dar aceste simptome se ameliorează rapid și nu afectează activitățile obișnuite.

 Liftingul facial cu fire APTOS este o soluție inovatoare și eficientă pentru obținerea unui aspect tânăr și rejuvenat. Cu ajutorul acestui tratament minimal invaziv, pacienții pot beneficia de multiple avantaje, cum ar fi îmbunătățirea aspectului general al feței, efect natural der lifting facial, stimularea producției de colagen și rezultate de lungă durată. Cu toate acestea, este important să discutați cu un medic estetician calificat înainte de a decide să urmați această procedură, pentru a vă asigura că aceasta este cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Pentru programarea unei consultatii si pret lifting cu fire APTOS va rugam contactati telefonioc secretariatul Clinicii Zone Medical Estet

Clinica Estetica Bucuresti

Clinica ORL Bucuresti

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica si estetica

Doctor in Medicina

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro