Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Marire Buze.

marirea buzelorCand spunem “marire buze” ne referim la o serie de interventii de chirurgie estetica si medicina estetica care urmaresc sa volumizeze buzele si sa augmenteze profilul natural al acestora. Exista multe modalitati de a realiza acest lucru dar cele mai folosite sunt marirea buzelor cu acid hialuronic sau grasime.Procedeul de marire a buzelor cu acid hialuronic este solicitat de milioane de femei din intreaga lume iar rezultatele  deosebite obtinute  identifica aceasta procedura ca o metoda de electie pentru marirea buzelor.

Cateva precautii trebuie luate inainte de efectuarea procedurii de marire a buzelor cu TEOSYAL KISS:

-evitarea consumului de aspirina si antiinflamatorii nesteroidiene cu cateva zile inainte

-evitarea expunerii la razele solare sau ultraviolete

-herpesul bucal constituie o contraindicatie a procedurii.Aceasta poate fi realizata la cel putin 7-10 zile de la vindecarea leziunii de herpes

Un rezultat definitiv dupa procedura de marirea buzelor cu acid hialuronic se vede dupa aproximativ 3 saptamini.De aceea orice repetare a procedurii nu poate fi facuta mai repede de aceasta perioada.

marire buzeMarirea buzelor cu grasime proprie este o metoda care realizeaza o volumetrizare mai “agresiva’ decat marirea buzelor cu acid hialuronic. Procedura se realizeaza sub anestezie locala si implica injectarea grasimii recoltate prin lipoaspiratie , dupa prelucrare si centrifugare, la nivelul buzelor cu ajutorul unei canule speciale. Se recomanda repetarea procedurii  dupa 6-12 luni pentru obtinerea unui rezultat de lunga durata.

Pentru a stabili care dintre cele doua variante de marire a buzelor vi se potriveste trebuie sa solicitati o consultatie. In timpul consultatiei chirurgul plastician o sa analizeze cazul si va propune solutia cea mai potrivita pentru dvs. Obtinerea informatiilor corecte si complete reprezinta primul pas pe care pacienta trebuie sa il faca inainte de orice interventie.

marire buzeProgramarile pentru consultatii se fac la secretariatul clinicii Zone Medical Estet

Dr,Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel 0213340080 ; 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

 

POZE MARIRE BUZE

marire buze

marire buze

 

marire buze acid hialuronic marirea buzelor

marirea buzelor acifd hialuronic marirea buzelor acid hialuronic

marire buze marire buze