05 mai 2020

Oferta Clinicii !!!!   3500 Euro – Implanturi Mamare Siliconice  Mentor 

Contact : 0761640626

Cele mai moderne si mai performante implanturi mamare Memory Gel ( lider mondial in domeniul implanturilor mamare). Acest tip de implanturi prezinta garantie “pe viata” –  lifetime replacement policy – in conformitate cu conditiile impuse de firma Mentor. Reprezinta alegerea a milioane de femei din intreaga lume. Implanturile mamare silicon Mentor sunt recomandate de mii de chirurgi plasticieni  de pe intreg globul si sunt utilizate in cele mai performante clinici de chirurgie estetica din lume. Implanturile mamare Mentor sunt utilizate de Dr.Eugen Turcu la clinica sa de peste 14 ani.
In aceasta oferta(pret) sunt incluse:

-implanturile mamare rotunde.

-interventia chirurgicala (augmentare cu implanturi  rotunde Mentor).

-anestezia generala, supravegherea permanenta 24/24 ore.

-internarea 24 ore si medicatia aferenta acestei perioade.

Nu sunt incluse:

-consultatia, analizele de laborator si celelalte explorari functionale necesare ( la recomandarea dr .Eugen Turcu)

-controalele postoperatorii

implanturi mamareInterventia este efectuata de Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plasticaestetica, Doctor in Medicina , membru al  Societatii Romane de Chirurgie Estetica si membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania (ACPR). Pacienta trebuie informata despre anumite precautii ce vor trebui luate inainte de operatie: intreruperea tratamentului cu anticonceptionale cu cel putin o luna inainte de interventie. intreruperea fumatului, tratamentului cu antiinflamatorii nesteroidiene si altei medicatii cu cel putin 10-14 zile inainte de interventie.

-interventia nu trebuie planificata in timpul menstruatiei.

Informatii suplimentare despre procedura de marire a sanilor cu implanturi mamare MENTOR se pot obtine si de pe siturile clinicii noaste: www.clinicaestet.ro  sau www.chirurgie-estet.ro.

Pentru programari contactati:

Zone Medical Estet ( Clinica Dr.Eugen Turcu)

Excellence in  Plastic-Aesthetic Surgery, Aesthetic Medicine

 

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

Tel 0213340080, 0761640626

Galerie Foto:  https://clinicaestet.ro/implant-mamar-augmentare-mamara/